2>

Jag ber dig Gud, snälla hör min bön..

.


"Åh det är så typiskt oss"

Malmöhelgen är över!
Jag har haft det hur kul som helst!

I fredagskväll satt vi i soffan och kollade lite på tv , och vi kände verkligen inte för att sitta hemma så vi öppnade en flaska vin och bestämde oss för att åka in till staden. Först blev det en vinflaska hos Louise sen åkte vi till Torbjörn , det var lite folk där och bla Lollos Marcus. Det blev lite drickande där sedan drog vi ut. Skulle först gå in på Hipp men så säger vakten "Du är rätt person för att komma in på Hipp men vi kan tyvärr inte släppa in dig" , men om man är rätt person så är det ju bara att släppa in (?) haha!
Så det blev så att killarna gick in på Hipp och vi tjejer, jag, Louise och Rebecka gick till Slagthuset. Det var grymt kul, vi sjöng, dansa, skratta..!  Red Apple , mums! Sen drog vi till Donken handlade lite mat där sedan "efterfest" hos Torbjörn (snyggaste lägenheten) och sen blev det taxi hem. Vi kom hem runt 5 - halv sex !?

I lördags åkte vi in till stan , köpte pärlor nd stuff som vi brukar hihi.. sen blev det en kaffe på EH i solen. Världens godaste lunch åt vi, köpte mat (MYCKET mat) på China Box och satte oss i solen, igen! Härligt, mums! På kvällen blev det utgång igen, men inte alls som fredagen.. vi åkte in till stan och satte oss på SteakHouse på Lilla torg och tog ett glas vin på uteserveringen!


Söndagen blev lite lugnare, en snabb tur till staden och sedan hem och pyssla med våra pärlor hihi.
Vi har suttit vid havet varje kväll också typ och kollar på solnedgången :) o vindstilla var det! Besökte Procivitas igår också!

Tack för en underbar helg Louise! Jag älskar dig hihi


Take care alla,
todelo,
Emma.

A Walk To Remember.

Jag vill le hela livet, tillsammans med dig.

Yeey (?).

JAG ORKAR INTE! Det är inte min dag.. allting fuckar ju bara hela tiden!

Todelo,
en-på-dåligt-humör-emma.


Better in time?

Dricker smoothie och lyssnar på Leona Lewis.
Sitter och tänker en del också, rätt mycket.. det har typ hänt massa saker känns det som(?). Den ena stunden mår jag super bra, andra stunden mår jag åt helvete och den tredje stunden så orkar jag typ inte bry mig.
Vafan ska jag göra?

Take care everyone.


RSS 2.0