2>

food

Igår åt vi god middag i Mölnlycke. Det blev grillat kött och kyckling, mums. Färskpotatis, två olika såser och sallad till. Och rött vin till.. Smurrismurr säger jag bara! OCh gissa vem som fick med sig en matlåda med grillat? Jo jag hihi.

Btw, köpte mitt proteinpulver igår så nu jävlar ska det tränas!

Mina kära vänner Lisa och Erica sitter och dricker champagne nu, så jäkla avundsjuk! Och ikväll blir det studentmottagningar. Och vem kommer lipa? Jag såklart. Lisa, min älskade barndomsvän som jag kännt hela livet, hur har hon kunnat bli så stor? Haha. Ifs är hon bara ett år yngre men.. Ändå!

Nu blir det kaffe (andra koppen för idag) och en banana!

Take care

/ Emma M Zoëga

student 2009

Det är redan ett år sedan jag tog studenten. Jag kommer ihåg det som att det vore igår! Vad hände ens med detta året? Det har gått så fruktansvärt fort..

Gick ut i solen på lunchrasten och hörde massa studenter skrika och sjunga. Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär jobbigt men jag har redan lipat två gånger. Det ryser i hela kroppen.. Och imorn tar Lisa och Erica studenten.

JAG VILL TA STUDENTEN IGEN!!!

Här kommer lite bilder från min dag;















Till er som tar studenten i år:
Ha så jävla kul. Skrik allt vad ni har. Skratta och gråta av lycka. Detta är eran livs dag!

/ Emma M Zoëga

tisdag och jag är trött

Åh suck, jag har fortfarande inte vaknat än och jag har fortfarande huvudvärk. Haft det i två dagar nu! Varför försvinner det inte?

Efter jobbet idag ska jag möta upp Erica en snabbis innan hon ska iväg och jobba. Sen ska jag till SATS med mamma och efter det blir det nog en öl med Lisa.
Vet ni hur duktig hon är på designa? Jag ska lägga upp bilder på hennes senaste kläder hon designat och sytt. Själv har jag redan beställt en tshirt som jag ska få idag och en tunika hon ska sy till mig. Kul!!!

Nu ska jag fortsätta att jobba!

Take care

/ Emma M Zoëga

monday

Jag har typ börjat gilla måndgar. Eller gillar och gillar men det är kul att träffa alla knuttar på jobbet. Alltid mycket snack och skratt!
Tisdagar däremot, fyfan.. Värsta dagen på veckan typ!

Efter jobbet mötte jag upp goa Ulla (syrran o brorsans mami) och fikade/grillade med henne. Gör mysigt var det!Sen drog jag och mötte upp Erica och solade med henne. Weii.

Nu ska ja borsta tänderna, tvätta bort mascaran och kolla på tv innan jag slaggar!

Sov gott alla

/ Emma M Zoëga

god morgon

Har precis käkat frukost som bestod av en portion havregrynsgröt med lätt mjök till och kanel (inget socker), ett hårdkokt ägg och en kiwi. Och en omega 3! En bra och nyttig frukost för den som verkligen vill bli mätt.

Nu ska jag slänga på mascaran innan jag drar till jobbet!

Ha det braaaa

/ Emma M Zoëga


sats

Nästa vecka får jag mitt gymkort.. Valde Sats igen. Det är det bäst stället! Och på onsdag blir det att dra till MM Sports då jag ska köpa protein. Åh det ska bliså jävla gött att börja träna igen asså.

Detta pulver blir snart mitt.

/ Emma M Zoëga

lägg ner ditt vapen

Ciao,

Idag är jag hur trött som helst. Haft en fullspäckad helg asså..

I fredags mötte jag upp Anna, Malin och Marta vi gick till en spansk restaurang och käkade och drack gott. Staropramen ofc! Sedan gick jag, Anna och Marta till Queen en stund och tog en öl. Vakterna hade saknat mig haha. Men men..
Igår var det firande för Pecca som fyllde 20 idag. Så middag hos honom med älskling, Bob, Ali, Forst och Norsken. Sedan drog in till stan och forsatte där och fick äntligen träffa Peccas på-g-tjej! Himla trevlig kväll faktiskt..

Idag var det Annas konfirmation så drog till Floda, drack vin (igen), käkade god mat och god efterrätt. Och på torsdag bär det av till Floda igen då Lisa tar studenten, weeii!!!

Ska fortsätta kolla på Grey's nu!!!

Later,


Gammal mysbild med Robins tröja :)

/Emma M Zoëga


trött

Fyfan vad trött jag varit idag.. Eller hela veckan dessutom! Tror jag skulle behöva semester.. Jag är trött, stressad, glömmer av simpla saker osv osv osv. Tänker på både bra och dåliga saker hela tiden! Behöver koppla av.. Men hur fan ska jag hinna det?

Imorgon ska vi fira Peccis, han fyller 20 den 23 maj, yay! Så det blir parthey imorgon.. Himla trevligt!

Robins kusse Linus kom förbi förut och sa hej till mig när jag jobbade. Alltid trevligt med lite sällskap när det är lugn. Han går nämligen på Bräckegymnasiet här vid Lindholmen!

Funderar på vad jag ska göra efter jobbet.. Gå på stan och sola? Eller.. Bara dra hem? Jag måste ju få färg.. Suck! Jaja, får se vad det blir :)

Bloggar mer ikväll.

Puss och Kram
/ Emma M Zoëga

Hat

Snodde denna listan från hatobjektet Alexandra "Kissie" Nilsson! Jag fattar inte hennes problem asså.. Fan vad otrevlig hon var i Bella&Tyra show. Usch! Hon är sådan människa man bara vill strypa.. Hon är så fruktansvärt sorglig. Håller ni inte med?

Men men...

Varit medvetslös: Nope!

Hånglat med nån riktigt ful: Haha yes!

Hånglat med fler än 50 pers: Ehm.. Ja

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Ja det har jag!

Gjort något riktigt dumt? Jajemän!

Gjort något du verkligen ångrar? Vem har inte?

Åkt ambulans? Aldrig och har inte planerat att göra det heller..

Gjort nåt olagligt? Snott en godis från Ica?

Fått din mamma att gråta? Ja tyvärr..

Slagit ner någon? Slagit ner och slagit ner.. Men girlfight, ja!

Skämts över dina föräldrar? Vem gjorde inte det när man var i fjortisåldern?

Sagt jag älskar dig och menat det? Ja!

Tar du droger? Nejdå..

Dricker du? Jaa..

Vilka kläder sover du i? Trosor..

Vad hatar du verkligen? Kissie

Är du ensam nu? Nope, är på jobbet!

Vill du gifta dig? Klart jag vill

Vill du ha barn? Aboslut, max 2 hihi

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Robin

Såg dig gråta? Pappa

Fick dig att gråta? Spelar ingen roll..

Du delade en dricka med? Johanna

Du gick på bio med? Robin

Skällde på dig? Hmm.. kommer inte ihåg!

Sa någonting till dig och vad var det? Mamma, "pusspuss"

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Yes

Kramat någon? Klart

Pussat någon? Ja, Robin!

Köpt någonting? Vatten och snus?

Sjungit? Yes, imorse..

Saknat någon? JA, varje sekund..

 

/ Emma M Zoëga


billionaire

Whats up?

Ligger i sängen och kollar på "The perfect man" haha. Kom inget annat bättre på tv.. Dock fick filmen mig att blogga, då Hillary gör det. Alltid något positivt right? Dock ingen film för min man!

Skönt det har varit med långhelg. Hela fyra dagar har jag varit ledig. Tyvärr vänjer man sig att kunna sova länge och så ska man upp halv 6 imorn. Jippi!! Ska bli kul att träffa Johanna ifs.

Igår grillade jag, Robin och Jeppe. Det var mysigt.. Tyvärr failade vi med såsen då vi råkade ta fel fond, vi trodde att det var oxfond men vi råkade ta hummerfond och jag lovar, det förstörde hela såsen haha. Smakade bara fisk! Ew.. Efter att ha kollat på Taken så drog Jeppe hem och jag och äsklingen mölade i oss ett paket Ben&Jerry's, smurrismurr.

Stoppade precis upp en prilla och har gjort te till mig.

Ska fortsätta kolla på filmen nu!

Take care

/ Emma M Zoëga


suck

Fyfan vilken dålig dag jag har idag. Jag är så jävla förbannad, arg och ledsen. Och på detta så regnar det ute, det är kallt som fan. Jävla skit dag. Och hur mycket kan man hata en person?

Forhoppningsvis kanske jag och Robin drar till Spanien eller nått om ca 3 månader. Det gäller att hålla utkik efter billiga resor.

Nej ska fixa lite kaffe nu tänkte jag. Lyssna på bra musik och bara drömma mig bort till mitt drömliv.

Later

/ Emma M Zoëga

AxessAkuten

Igår morse så vaknade jag av att det sved när jag var kissnödig så ah, gick på toa och det sved röven asså! Men orkade inte bry mig mer om det även om jag visste att det var urinvägsinfektion. Inte alls längesen jag hade det och efter det har det liksom kommit och gått. Men imorse.. Herregud! Jag dog.. Urinvägsinfektionen var värre än någonsin och grät när jag kissade, grät efter jag kissade, det sved att jag skakade. Fruktansvärt.

Så jag pallrade mig hem till mamma som hade gjort frukost till mig och sen vid 7 var jag på Axess Akuten. Lämnade pisseprov och såg sen när sjukskörteskan gick in i Lab för att kolla på det och 3 sek senare var han klar haha. Stickan måste ha visat rött rött rött, infektion infektion infektion haha! Hade en jätte trevlig läkare..

Och med turen jag hade (då jag var först inne på Axess) så var jag först in i kassan på Apoteket med. Kanske en trisslott idag? Hihi.

Men men.. Slutpratat om mitt kiss!

Ska möta upp Erica en stund efter jobbet och sedan möta Anna för en promenad. Och en solning efter!

See ya later

/ Emma M Zoëga

by malene birger

Mötte upp mamma i stan idag och började med en fika och pratade lite om allt möjligt. Himla mysigt!
Sedan drog vi vidare och kollade runt lite och vi hittade världens finaste/sygga koft/jacka från By Malene Birger. Och den fick det bli. Jag och mamma köpte varsin haha. Fast mamma tog en svart!

Sedan drog vi snabbt till H&M där jag köpte en bikini så nu är det bara att vänta in sommaren. Jag blev sjukt hungrig och det märkte mamma dirrekt på mitt humör så vi gick till Bee och tog en lunch och ett glas vin, massa mys! Och bredvid mig hade jag Lena Endre och nu är jag jätte sugen på att kolla på Ogifta par hahah!

Ska ng slänga mig i soffan brevid min man som ligger där inne. Så hoppas alla får en trevlig lördag!

Här är koftan som jag köpte :D



Puss o kram
/ Emma M Zoëga

boring

Har du:
Kysst någon – JA
Sovit brevid någon med samma kön – Vem har inte?
Sovit brevid nån med motsatt kön – Självklart!
Slagit ner nån – Nej men varit i "slagsmål"
Ljugit för en bra vän – Hmm..
Svikit någon – Tror jag inte?

Vem:
Skrev du senast till på msn – Karro
Kramade du senast – Robin
Sov du hos senast – Kommer inte ihåg
Vill du vara just nu - En rik jävel
Ringde dig senast – Mamma

Vad:
Drack du senast – Öl
Köpte du senast – Bröd, salami, matlagningsgrädde och ägg
Gjorde du igår – Tog en öl med Karro
Ska du göra imorn – Antagigen fika med mamma efter jobbet
Vill du göra just nu – Inget speciellt. Väntar på min massage
Åt du senast – Makaroner med tillbehör
Är närmast dig som är rosa – Mina skor som står ute i hallen

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta – Nej
Nån har sårat dig så du börjat gråta – JA!

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – Ja det har jag!
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – Yes
Jag har smugit ut utan lov - Japp
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – HAHA ja
Jag har en hemlighet som ingen vet om – Det har jag!
Jag har fuskat i ett spel – Det har väl alla?
Jag har struntat i ett prov – I ett prov? Ganska så många fler

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – Mm
Jag har druckit alkohol – Yepp
Jag har tagit medecier mot drepression – Inte mot depression..
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – Har jag väl
Jag har vaknat gråtande – Ja efter en hemsk dröm
Jag har somnat gråtande – Ganska så många gånger

DÖDEN:
Jag hatar begravningar - Det är inte det roligaste nej
Jag har sett någon dö - Nej.. Men såg morfar efter han gick bort och en random kille på Sahlgrenska
Någon du har känt som nyligen som dött - Nej

/ Emma M Zoëga


Pics!





/ Emma M Zoëga


walking on sunshine

Fan vad gött väder det är ute. "Tyvärr" fick jag jobba till 17 idag så han inte riktigt njuta av det men man blir ju till och med lycklig när man ser solen lysa in i lägenheten. Lovely.

Karro kom förbi mig på jobbet på min lunch så gick vi och köpte varsin glass och satte oss vid vattnet. Och igår möttes vi upp och tog en öl på Avalons uteservering. Så mysigt! Om det bara kunde bli lite varmare nu..

Nu står min man och lagar mat, wiho!

Funderar på att bli bättre på att blogga? Ifs säger jag det typ VARJE gång haha men men.. Och Katarina Tuovila, uppdatera din blogg NU!

Lovar att försöka blogga igen ikväll! Kom precis på att Robin lovat mig att få massage idag.. Kvällen är räddad, haha!

Btw, bilder kommer snart!

Så ah.. PEACE OUT!

/ Emma M Zoëga


HAHAHAHAHAH

Det var en gång en polis som jävlades med en skurk i finkan.

- Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den släpper jag dig fri. Förstått?
- Mmm...
- Vad är det som har 4 hjul och rullar?
- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.
- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo. Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?
- En motorcykel? 
- Njaaaa.... Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda. 
- Men shit, suckade skurken, okej, här har du en gåta av mig. Vad är det som går runt på gatan och säljer sig?
- Hehe lätt! skrattade polisen. Det är en hora.
- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din syster.



Hoppas ni fick er ett gott skratt för det fick jag ;)

/ Emma M Zoëga


Sticky Icky

Det är dags.. Jag måste ta upp Streetdancen igen! Otroligt rolig dans.. Den är rolig, jobbig as hell, sexig/snygg och den är bara helt awesome! Har kommit på mig själv när ja dunkar en R&B låt så försöker jag komma på lite steg. Nu klias det i fingrarna. Jag måste börja igen! Ska bara kolla vem som är på?

Jag och Robin hade som sagt en mysig kväll igår. Han lagade middag åt mig (berättade jag att han gjorde en god frukost till mig också?) och så låg vi o mös hela kvällen. Hade tänt ljus i hela vardagsrummet. Cosy ha?
Grannarn ovanför oss hade världens parthey asså. Våra grejer skakade för de hade så hög musik. Jag hörde till och med vilken låt det var när jag hade öronproppar på mig! Då spelar man HÖGT! Hahah.. Somna tillslut iaf.

Vi drog till IKEA förut, vi köpte nytt soffbord, för 49 kr st. Haha gud så bra! Det är ju inte värlens snyggaste men det funkar i denna lilla enkla lägenhet. Blir nytt sen när vi får en 2a. Och händig som jag är, var det jag som satte upp borden höhö.. Det ni ;)

Lyssnar på världens stukade låt. Hahahahha!

Peace out!
/ Emma M Zoëga


RSS 2.0