2>

It's sunday.

God morgon på er.

Usch jag gillar verkigen inte söndagar, dom känns så deprimerande på något sätt. Min söndag idag blir bra ifs, ska träffa min älskling sen hihi!
 
Igår efter mina nudlar och Sex and the city så satte jag mig i soffan, med duntäcke, ramlösa och lite godis och kollade på Pearl Harbor. Åh den filmen är ju så underbar. Jag gråter lika mycket varje gång.. Jag spelade in den så nu har jag äntligen sparat den hihi. Fredrik (ah ni vet ju vem det är (?) har bloggat om honom innan) smsade och frågade om jag ville titta förbi och jag tackade ja till "erbjudandet". Åkte hem till Frallan (Fredriks kompis) där vi satt på balkongen , tjötade, lyssnade på musik, drack lite öl.. Trevligt var det iaf ! Sedan kom Elin, Siri och Jeppe var också där..

Kom hem runt halv 10 imorse, satte på lite tevatten, rostade mackor jag satte mig i soffan och mös med min frukost. Nu städar jag och tvättar.. haha en typisk söndag eller vad? bara plugget som fattas men det kommer senare.. Vad har alla ni hittat på ? jag är nyfiken : )

Carpe Diem ,
Emma M  Zoëga.


No party.

God kväll alla. Allt bra med er?

Helgen blev verkligen inte som den skulle blivit från början. Igår (fredag) skulle jag och Emma ut för att bland annat fira att hon klarade sitt MC-körkort. Det var tredje gången gillt och fan vad hon har kämpat för detta kortet.. En viss Emma är stolt över sin Emma. Så igår tog jag det bara lugnt vilket inte gjorde så mycket för jag var verkligen trött.

Ikväll skulle jag och Karro festat med lite folk, blev det av? Nej.. Det kom upp massa som gjorde att det inte blev något idag heller. Förstår ni det varför jag gillar att ta saker och ting som det kommer? Jag tycker att man bara blir besviken om man ska planera allting eftersom man ser fram emot det och tror att det kommer bli skoj. I vissa av sådana fall blir det bra också men det händer inte jätte ofta för mig. Jag kokte mig lite nudlar och satte på en utav världens bästa rullar, Sex and the city. Är inte den filmen helt underbar? Love it.

Nu är min baby påväg hem, han kommer runt 22-tiden hihi.. Gud vad jag saknar honom!

When you say nothing at all.

Jag och Robin kom faktiskt fram till att vi har träffats i snart 2 månader. Hur mysigt är inte det då? Den lilla skrutten ska iväg till Köpenhamn på lördag med killgänget och tuffa sig.. typical him ! Han är en liten festnörd.. Fast jag kankse inte ska säga så mycket? Hihi.


Mysig bild va? : ) Jag älskar det armbandet , min kjol och skorna till.. det blir så himla bra maha ! Fimparna gör sitt rätta i bilden också.

Äntligen helg.

Min dag har varit så bra idag. Började halv 10 idag med Latin A sedan hade jag en håla på 50 min så Paulina och jag tog en kaffe, mys på det. Andra och sista lektionen för dagen var Idrott B sedan slutade jag 1210. Skönt! Jag åkte hem och packade pluggstuff och träningskläder för att sedan möta upp Louise. Vi tog en fika och pluggade på EspressoHouse i Vasa : ) mysigt var det! Sedan blev det träning, först en stund på gymmet sedan SatsDans. Den är rätt kul fast det är inte ritkigt min typ eftersom jag vill ha mer häng och gung , men det är väl inte så konstigt med tanke på att jag dansar Streetdance. Det var faktiskt min tredje träning i denna veckan och det kommer bli en fjärde !

Nu sitter jag i köket och pluggar, (mitt rum är lite stökigt så jag kan inte koncentrera mig där inne) skriver ett brev till min lärare som jag har i Engelska C, "Letter of application" . Snart klar.

Med tanke på att det blir helg imorn, vad ska alla hitta på för skoj ? :)


Plugg på EspressoHouse!

Hihi

Måste bara visa när baby står och lagar mat, i morgonrock haha : ) sexigt?


Robin.

Nu har det börjat på riktigt.

Måndagar är inte den underbaraste dagen i veckan men mina dagar är faktiskt rätt okej. Har två lektioner på morgonen och sedan har jag håla i 1,5 timma vilket betyder fika/lunch och plugg med Louise varje måndag. Mysigt! Sedan har jag två lektioner till då den ena är EA. Lägger upp en bild på mitt schema när jag skrivit klart inlägget..

Känner verkligen att allting har kommit igång nu. Redan fått läxor, vi planerar in prov, inlämningar i de olika ämnerna. Imorgon har vi ReligionB läxa.
Idag frös jag upp mitt SATS kort också så nu har träningen också startat på riktigt. Grymt skönt. Tog nog dock i lite för mycket idag efter att inte ha tränat på ett bra tag, har ont i kroppen haha. Men efter ett bad och lugn musik känns det något bättre.. Har nu på mig myskläder och gjort te, skönt.

Nu ska jag läsa igenom läxan igen.

Hoppas Ni haft en bra helg : )

Later,
Emma M Zoëga.


Mitt schema!


Trötter? Ja.

Ciao allihop. Allt bra med er? Jag är så sjukt trött men får skylla mig själv.. Åkte till Robin igår : ) hihi och kom hem nästan halv 2 inatt och att man skulle upp runt 7 kändes inte jätte skoj men det får man ta, det är ju värt det.
Jag jobbar denna veckan ut och sen blir det några dagar ledigt innan skolan börjar igen, onsdag nästa vecka. Vad har hänt med detta sommarlov? Det har gått så grymt fort.. okej jag har jobbat snart 6 veckor, men ändå? Jaja..
Jag är iaf glad att jag har fått jobb för framtiden, kommer jobba då och då i höst när jag inte är i skolan och när skolan är slut, efter studenten blir det jobb! Då ska jag spara massa pengar så jag kan flytta hemifrån..

Idag, äntligen efter typ 2 veckor gick jag till axessakuten med massa tjat från arbetskompisar, vänner, Robin och familj för att fixa hostmedicin! Nu kan alla vara nöjda medans jag inte är lika "nöjd" med att få dricka hostmedicinen, för det smakar verkigen så äckligt! Men jag får väl försöka se det positivt, jag blir frisk!

Haha jag är så duktig på att skriva om massa olika saker i ett och samma inlägg men jag antar att jag är lite flummig av mig maha : ) Nu ska jag iaf lägga mig i sängen och kolla på två avsnitt av Sex and the City, love it !

Sleep tight ,
Emma M Zoëga.

Working.

At work again.

Paulina tycker jag ska blogga mer, så nu ska jag verkligen försöka göra det också : ) okay ?
Igår efter att jag hade lämnat av Isak vid Hotell 11 åkte jag hem och plockade undan lite, och då menar jag verkligen lite. Varför blir det alltid så stökigt när man bor ensam?
Sedan mötte jag upp min älskade Louise (som har, äntligen, flyttat hem igen från Malmö) och köpte varsin kaffe. Vi satt på min balkong i några timmar och bara snackade, lyssnade på musik, käkade bullar, rökte (ja, jag borde sluta), typ allt ! På kvällen åkte jag hem till Robin en stund : ) mys på det! Vi åt lite mat med hans familj o kollade film o lala ! När jag skulle ta bussen hem missade jag den haha så fick vänta en timma till, men det gjorde inget hihi..

När jag kom hem, (runt halv 2330) ringde Louise :) så hon kom till mig igen och sov över! Jag är så himla rädd nu på kvällarna när jag går ensam efter det som hände i fredagsnatt (lördagmorgon?).. Men iaf vi gick och la oss too late eftersom jag började 0800 idag, men skit samma liksom.. jag försov mig dock. Vaknade 0745, lyckat Emma, lyckat haha! Men vadå, fint folk kommer alltid sent ; ) ?

Jag hör av mig på bloggen när jag kommer hem : ) måste ju berätta om mina och Emmas utekvällar vi hade förra veckan, helt galet.. and i like it.

Take care,
Emma M Zoëga!

Lalala

Jag blundade för verkligheten. Är inte det så himla typiskt mig?

Är jag inte dålig på att blogga? Haha.. sorry bout that. Har typ inte orkat eller nått.
Nu sitter jag på jobbet, har egentligen semester men dom behövde hjälp och det innebär ju pengar till mig, yay! Today i look hemsk, sov hos Robin inatt (skulle egentligen åkt hem igår kväll), så jag hade ju varken smink eller kostym med mig haha.. Hade ingen bra start på dagen, förutom att vakna upp till Robins kyssar. Imorgon ska jag på bröllop, first time for me.. Det ska bli grymt kul, är dock lite nervös eftersom jag ska passa lilla Isak inne i kyrkan men det kommer säkert att gå bra! Ska försöka ta some pics också.

Take care allihopa.
Later,
Emma M Zoëga.

RSS 2.0