2>

första advent

Pepparkaksbakning har det varit för fulla rullar idag. Syster och Claes kom, som vanligt.. Och min Robin såklart. Mysigt har det varit. Även om Claes och Robin alltid gaddar ihop sig haha, så töntiga är dom! Sikka män vi skaffat oss, jag och syrran.

När Susanne och Henke kom och hämtade upp Isak så passade jag på att gosa lite med Elin - mys.

Nu har jag både hyrt film och köpt min efterlängtade cola. Men är såhär nära på att ta en öl sen. Vi får se!

Imorgon är jag ledig. Skönt, sova ut och vila mina stackars lungor som fortfarande inte har blivit bättre. Kortisonet har inte hjälp, inhalatorn är skön när jag får svårt att andas men imorn skall antiobiotikan hämtas ut. Hoppas den kan hjälpa iaf. Annars blir det Axess igen och kolla om jag inte fått astma! Känns sådär.. Men men!

Hoppas alla haft en super bra helg.


Haha Robin och jag är duktiga!

/ Emma M Zoëga

hemmafru

Isak har badat, jag har tvättat och nu har vi ätit mat. Känner mig som en riktig mamma haha! Träffade Elin idag, 3 veckor gammal - sötaste måste jag säga. Isaks lillasyster.

Nu är det Kalle Anka och lite godis som gäller, sedan är det dags för sängen. Och mannen i mitt liv skall jag träffa också. Mysig kväll.


Jag och underbara Elin.

/ Emma M Zoëga

release me

Det blev hemmakväll iaf. Fan. Men vad ska man göra när man har luftvägskatarr och ont i lungorna.

Imorgon kommer min bebis hit och jag kommer äntligen få träffa hans lillasyster, 3 veckor gammal. Hajjegosingen vad liten! Jag ska ta med mig Isak till Universeum tänkte jag, ska bli mysigt. Älsklingen kommer också vara med imorn..

Jag är så jävla kär!


Älskar min nya tröja. Snygg, mysig och bara så bra!

/ Emma M Zoëga


fucking luftvägskatarr

Men kul. Efter att ha hostat i 6 veckor så får man reda på att man fårr luftvägskatarr. Äter både kortison och sån astmamedicin typ.. Farligt att blanda kortison med alkohol? Hmm..

Fan jag blir så jävla trött på vissa människor allstå. Folk som ska leka vuxna, folk som låter en person gå före alla andra. Men men.. Kanske ska ta några öl med LisaFisa sen iaf. Tog mig precis en klunk nu.. Mm vad gott!

Idag är det verkligen en jävla skit dag. Vill bara skrika kuk kuk kuk kuk !!!!!!!

Later!

Rob



Ohja, jag är lika kär i denna killen som alla andra tjejer!

/ Emma M Zoëga

me and you

Söndag igen.. jag förstår inte varför det ska gå så fort!?

Det blev en lugn helg för en gång skull, vilket kankse är bra för min hosta? som jag haft i 5 veckor.. Men nu saknar jag fan min öl nått så oerhört mycket. Men får vänta tills onsdag.

I fredags hämtade jag upp min dator efter jobbet. Eftersom jag spillde vin över den förra helgen så fuckade tagentbordet. Snubben sa att han fick plucka isär datorn och torka överallt och sedan byta hela tagentbordet. Men nu äntligen, funkar den som den ska. Yay!

Sedan åkte jag till Andrea. Mys blev det. Räckmackor till middag och sedan gjorde vi en fruktsallad med vaniljglass till. All tid med Andrea är så bra och mysig. Älskar dig Kenien.

Igår (lördag) åkte jag in till stan och mötte upp syrran. Försökte kolla julklappar men det blev mer fika och massa tjöt istället haha. Mys var det.
Och sedan tog jag buss 19 hem till min älskling. Åh vad jag hade saknat honom. Massa mys hade vi!

Har precis gjort te som jag ska ha till Twilight. Älskar den filmen. Och jag måste se New Moon SNART!!!!

Peace
/ Emma M Zoëga

i know you want me

Förkrök nu med Ph, Emilia, Sara och Andrea, weeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D;D;D;D;D

Jag och Andrea <3

/ Emma M Zoëga


Whatcha say

Lyssnar på Whatcha say med Jason Derulo - så bra!

Nu har jag ätit middag med mamma och pappa. Det blev kalv och risotto, mums.

Jag ville gå ut idag (som vanligt) men Ph jobbar imorn och Oliva & Co går inte ut efter kl 00 så det blir inget med utgång på det sättet. Däremot blir det en eller två öl (endast) med Ph ikväll och imorn blir det en riktig utgång, weii. Och Olivia, du och jag ska ta en rejäl utgång du och jag snart!!

Nu blir det lite glass, sen sminkas och sen möta Ph.

Love

/ Emma M Zoëga


what can i say

I fredags åkte jag hem till brorsan och umgicks med honom. Vi gick ut och käkade pizza, och jag fick i mig hela.. Vad hände där!? Sen hyrde vi filmer och köpte för mycket godis som tog slut.
Så jäkla mysigt att umgås med brorsan ensam för vi kan verkligen prata om allt. Vi båda har gått/går igenom samma saker, så vi liksom förstår varandra. I allting.

Igår blev det alkohol, mums! Mötte upp Ph så gick vi till Queen med Frida + två girls till. Satt där ett bra tag och sjöng "Kan Emma kan Emma kan Emma dricka sprit" osv, när vi shottade. Mycket trevligt. Sedan gick vi vidare till Bryggan..



/ Emma M Zoëga


RSS 2.0