2>

9 månader ♥



/ Emma M Zoëga

hihi

Jag är så galet känslig inför det här med studenten. Idag när jag och Louise var nere i stan åkte det förbi massa flak. Vem tror ni börjar gråta om inte jag? Tycker det känns jobbigt.. Men självklart ska det bli kul också. Men det går inte riktigt att beskriva känslan jag har. Lollo vet!

Vilken jävla ångest har man inte dagen efter? usch :(


Jag och älsklingen..
Robin kom hit innan jag skulle iväg till balen. Var ju tvungen o visa hur jag skulle se ut hihi.

/ Emma M Zoëga

prom 2009

Ojojoj säger jag bara.

I tisdags hade jag min bal (Göteborgs Högre Samskola).. Jag, Pauie, Kikki och Emma skålade med champagne i Pauies sommarhus på Koön innan vi gick ner till färjan som skulle ta oss över till marstrandsön. Vid Såsen mötter vi upp av andra 3or och vi kramades och skålades.
Jag har nog aldrig haft så kul i hela mitt liv.. Jag vill bara tillbaka! Alla stod på stolarna undermiddagen och sjöng, skålade, skrattade, pratade, klappade o allt å hans moster liksom! UNDERBART.

Igår var det Kitas bal.. Min älskade Louise går där så jag följde med som hennes dejt. Och lika rolig var deras bal! Jag är så glad att jag fick uppleva balen två ggr och ena gången med min bästis hihi. Tack Louise för en underbar kväll. GALEN kväll haha! Bilderna från Louise bal får jag ikväll så lägger upp några senare eller imorgon.

FÖR JAG TAR SNART STUDENTEN FÖR JAG TAR SNART STUDENTEN FÖR JAG TAR SNART STUDEEEENTEEEN FYFAN VAD JAG ÄR BRA!! Haha.

Ps. GRATTIS Roberth som tar studenten idag :) Och P + Pecca? Och Jojje igår? Haha.. Ds.

/ Emma M Zoëga

The P.E.E


Jag, Ellie och Pauie

/ Emma M Zoëga

Nervös?

Gott folk. Nu ska jag bara slänga på mig lite kläder o lite smink.. Nu blir det kaffe på Centro med Louise och kolla om det ska köpas något extra till balen! Sedan kommer älsklingen en stund.. weeii!

Är nästan lite nervös för balen ikväll haha..! (Ni får se bilder imorgon)

Nej nu måste jag skynda mig, ska träffa Lollo om 25 min..

Later
/ Emma M Zoëga

Baldejten!

Som sagt så får vi inte ta med folk utifrån skolan så min baldejt imorgon blir mitt lilla troll - Ellie (Ella) hihi.. Mys!


Ella och jag i Sthlm i oktober? Hihi

/ Emma M Zoëga


typiskt mig

Jag hade tänkt städa mitt rum nu men så råkade jag gå in på tv.nu och såg att 2 1/2 män går på tv nu så ska nog göra mig lite O'boy (varm för det var längesen) och sätta mig i sängen o ta det lugnt. Sen blir det städning, jag lovar!

Later.
/ Emma M Zoëga

HAHA

Måste bara säga att bloggkommentatorerna Stureplan är så jäkla bra!

/ Emma M Zoëga

bar centro

Idag tog jag och min älskade Louise en lunch på bar centro hihi. Så himla mysigt!
Imorgon har jag min bal och på onsdag ska jag följa med Louise på hennes bal. Kuligt ska det bli!


Jag är glad för min goda macka haha!


Lollo med det älskade kaffet!

/ Emma M Zoëga

helt galet blond

Trodde inte jag skulle bli såhär blond men det blev jag!


HAHA

/ Emma M Zoëga


nya underkläder

Allt är från H&M


btw

Glömde av att berätta en sak - JAG TRÄNADE IDAG!
Träningvärken har redan börjat komma haha.. Har inte tränat på hur länge som helst så tog tag i det idag - kondition, bröst, rygg och armar!

/ Emma M Zoëga

chockad

Mamma fick ett sms av morfar (svar på inbjudan till studenten).. Jag älskar min morfar, det gör jag verkligen, men han har aldrig varit med mig på stora saker, såsom dop, konfirmation, 18års dagen, osv.. Jag har tänkt hela tiden att han inte skulle komma till studenten..

MORFAR KOMMER PÅ MIN STUDENT!!!

När mamma läste upp smset kom tårarna. Är så jäkla glad! Var bara tvungen att skriva det..

/ Emma M Zoëga

cosy

Robin lagade maten igår. Så duktig är han hihi! Jag dukade istället haha och kände mig duktig för det.. Jo jag gjorde salladen, fast det blev välidgt mycket!! Det var perfekt väder för att sitta ute på balkongen.. En lugn och mysig kväll blev det. Han skulle egentligen åkte hem på kvällen men han stannade iaf. Puss på det!

Jag saknar dig redan älskling.

 
Haha "snyggaste" minen!

/ Emma M Zoëga

staden nästa!

Snart ska jag och mamma ner till stan och kolla runt. Kanske hittar man något fint man kan fjäska till sig? Haha.. Just kidding! Vad fan ska jag ha på mig idag? Som alltid, jag har inga kläder!! Snälla mamma, köp kläder till mig?

Nu ska jag hoppa i duschen och fixa till mig lite. Mys ska det bli ikväll också. Undra vad jag och Robin ska laga för mat ikväll?

Hörs sen!

/ Emma M Zoëga


mihi

Äntligen lördag imorgon. Då kommer älsklingen!


Bild på halva älsklingens rygg haha när jag masserar
honom!!

/ Emma M Zoëga


Zoëgorna har myskväll, igen!

Jag och mamma (mamma heter också Zoëga) ska nog ha myskväll igen haha.. Vinflaskan öppnades för ett tagsen och nu är kinamaten beställd. Pappa är på sin HD-resa och kommer hem söndag så man får ju umgås med mamma då. Inte för det är jobbigt men hon ska inte behöva känna sig helt ensam heller!

Snart kommer maten, MUMS!



Puss,
Emma M Zoëga.

tröttare än någonsin

Hejsan allihop.

Sitter på jobbet, har gjort det sen kl. 0745 imorse! Självklart vaknade jag inatt, först runt halv ett och efter ett tag kunde jag somna om, sen vaknar jag 4 nästa gång, tog ett tag innan jag somnade och sen vaknade jag halv 6 och var vaken till kvart över 6 då det var dags att gå upp. Kul? NEJ!

Eftersom det är klämdag idag är många lediga så det finns knappt något att göra idag, eller det finns ingenting. Jag längtar till kl. 17 så jag kan åka hem och vila för snart somnar jag här på jobbet, haha.
Jag är inne på min fjärde mugg kaffe, borde jag inte pli lite piggare? Muggarna är stora också... Så man springer fram och tillbaka till toaletten!!

Min förkyldning börjar försvinna men jag hostar rätt mycket. Kan inte torrhostan bli sån där äcklig blöthosta så det försvinner snart?

/ Emma M Zoëga

mor och dotter

Här kommer ett bildregn från igår och imorse när vi var ute vid vår sjöbod. Så himla mysigt hade vi!


Jag under regnbåden (ej vår sjöbod)


Vin och snacks!


Mamma!


Mamma fixar med bojen!


Vi grillade grönsaker och..


såklart kött!


Morgonkaffe..


Gräslöken börjar blomma!


Mamma sitter på trappan!


Haha smile?


Ostronskalen sätter sig fast på stenarna!


Violerna blommar för fullt!

/ Emma M Zoëga

later!

Nu åker jag och mamma till sjöboden hihi. Blir grillning och vin :)

/ Emma M Zoëga

bläkh

Jäkla vad förkyld jag är. Kan det inte försvinna nu? Snorar ju ner hela mig.. Det jobbiga är när man bara kan andas med ena näsborren, haha!

Hade superduper mysig med älsklingen hihi. Det är så mysigt att vakna till hans pussar, även om han vaknade tidigt idag haha! Love it.

Nu ska jag nog koka makaroner och steka köttbullar, eller ska jag ta gröt? Hmm.. Te bli det efter maten iaf, kankse lite glass? Ibland får man unna sig när man är sjuk, eller man får, det hör liksom till. Eller hur?

/ Emma M Zoëga


sommar?

En mysig dag på balkongen med bästa Louise!









/ Emma M Zoëga

morning

Vaknade av att solen lyste in som fan i mitt rum, eller den lyser fortfarande in i mitt rum. Hade glömt dra ner rullgardinen igår, klantiga mig!

Ska nog göra lite te nu till min stackars hals och proppa i mit vitaminer. Funderar på att sola på balkongen? Fast inte ansikte och bröst haha.. Det första mamma sa innan hon drog till Stockholm var, "Smörjer du in dig med solkräm idag?" - jaja mamma! Det kanske inte är jätte bra att ligga i solen om man är jätte förkyld men jag gör nog det idag ändå haha.

Denna dagen känns som en riktigt bra dag, lugn och inget stress.

/ Emma M Zoëga

wihow

Imorgon skall jag till min bästaste älskling, hihi!

Är helt varm i ansiktet och på bröstet efter att jag brände mig i solariet idag. Såklart fick ju mamma sig ett spel.. Ska nog ta lite och äta nu, åt bara havregrynsgröt förut, okej man sk hålla sig mätt på det men jag älskar mat och äter hela tiden typ!

Vad ska jag äta? En varm polarmacka med smör och skinka? Eller bara lite nyttiga flingor med mjölk?

  

Jag just nu!

/ Emma M Zoëga

Ååhh..

Jag har världens huvudvärk just nu. Det är riktig pain! Tog precis en Ipren men en fem sex stycken till hade varit okej (lite överdrigt kanske)! Ska nog lägga mig snart och sova så att värken försvinner..

Sov gott på er!

/ Emma M Zoëga

booboobooboo

Usch jag känner mig alledes kinkig och puttig o allt möjligt. Haha! Jag vill bli ompysslad, få godis och glass, titta på en bra film... Vet inte vad det är med mig idag haha! Ibland önskar man att man var liten.. Eller hur?

Haha känner ni igen mig?


Mitt ena öga ser jäkligt skevt ut på bilden!

Nu skall jag ta och ringa min Louise hihi.

/ Emma M Zoëga

cellphone

Kollar på mobiler. Ska köpa en ny efter sommaren tänkte jag. Är så jäkla sugen på en Blackberry!

Denna är riktigt snygg dock är det Nokia men man lär väl sig efter ett tag haha.. En annan jobbigt grej med denna mobil är när man har långa naglar men man lär väl sig det också förhoppninsvis?

My love:



/ Emma M Zoëga

sunday

Sitter här med mitt kaffe.. Det där kaffet jag alltid tar efter frukosten! Önskar bara att det var en kaffe från daMatteo. Men vem vill inte ha en sådan kaffe varje morgon? Stans bästa kaffe!


Vin Diesel

Usch nur mår jag jätte illa efter hur mycket glass som helst.
Förresten, det blev inte Änglar och demoner (problem med platserna) så vi såg Fast and Furious istället. Vin Diesel som spelar huvudrollen, han är ju bara så snygg. Eller hur? Hans röst är sexig - så fort han pratar blir man helt knäsvag haha!
Kolla och njut

 



/ Emma M Zoëga




home

Nu sitter jag hemma med myskläder, så himla skönt! Jag har redan ätit mig fet på bion men det bli mer nu haha. Äter glass och dricker te. Mys! Om Robin hade varit här nu så hade det varit perfekt..

/ Emma M Zoëga



Mums!

net-a-porter, Snyggt & fräscht




/ Emma M Zoëga

twilight

Nu har jag fått höra att jag är lik Kristen Stewart när hon spelar med i Twilight. Tycker ni det också? Jag har inte ens sätt filmen än haha.. Kanske är dags?

/ Emma M Zoëga

Änglar och demoner

Ikväll blir det bio med älsklingen och Pecca. Blir nog en lugn lördag haha! Inte riktigt okej att må såhär.. Louise vet vad jag pratar om haha!


Inte jätte ny bild på mig när jag myser med
Robins tröja hihi.
 
Nu skall jag försöka städa mitt rum och sedan bädda med rena lakan. Åh den känslan är så härlig. Nytvättade påslakan, kan nästan känna doften jag bara tänker på det..

/ Emma M Zoëga

mölnlycke nästa

Nu skall jag åka till älsklingen.

 
Såhär ser jag ut just nu.

/ Emma M Zoëga


sunsunsun

Vilken bra dag jag har haft idag. Känns som att jag har fått gjort mycket!

[x] Umgås med min bästa Louise
[x] Optikern
[x] Byta storlek på mitt linne/tunika och testa storlek 35 på mina nya sandaler (men 34 var bättre)
[x] Ica MAXI
[x] Tvättat

Något jag glömt?

Morgonen började bra med att jag mötte upp Louise så satte vi oss i solen med en morgonlatte! Efter det skulle Louise iväg på ett ärende då jag åkte till optikern (Synsam) för att göra en helt vanlig synundersökning. Dels måste jag ha det till körkortstillståndet men också för att jag ser lite suddigt typ varför datorn eller tvn.
Som sagt jag är översynt haha.. Så nästa vecka ska jag kolla på bågar. Det är en rätt liten skillnad så glasögonen kommer jag bara ha då framför datorn osv.

Ja ni ser nästan längst upp vad jag har pysslat med idag. Snart ska jag kolla på Gossip Girl avsnitt 22. Råkade se 23an innan och fattade ingenting haha. Så jäkla irriterande!

Imorgon kommer min älskling hit. Längtar!!

Här är två (eller tre) bilder från imorse när jag och Louise tog våran morgonlatte i solen. Mysigt!

Louise min bästa :

 

En trött Emma haha fast jag fick till ett litet leende iaf hihi 

 

/ Emma M Zoëga

homosexualitet

Vad tycker ni om homosexuella? Jag såg för första gången idag ett lesbiskt par på stan. Vågar man inte visa det? Eftersom man ser det så sällan..

/ Emma M Zoëga

CHRISTIAN LOUBOUTIN

   
  

/ Emma M Zoëga


öm i munnen

Idag har jag varit duktigt. Gick till tandläkaren idag och hade inga hål, yay! Dock hade en gammal lagning gått sönder så gick göra om den på nytt haha. Så det blev spruta och grejer. Man känner sig verkligen ofräsch när man får bedövning i munnen, när du ska skölja munnen så går det knappt att spotta så man dreglar ut det istället haha.

Träffade min älskade Louise och Helene idag också. Imorgon skall jag på synundersökning, kanske blir det en Zoëga med glasögon? Vem vet..

Nu sitter jag och myser med älsklingens tröja. Jag saknar honom så, men på onsdag ska vi leka hihi.



/ Emma M Zoëga

helgen är över

Då var helgen över. Det som skall bli skönt med veckan är att min kropp får vila sig från alkohol fram till fredag? Alkohol blev det både fredag, lördag och idag - söndag.
Det bästa med helgen var nog att jag fick mysa med min underbara Robin och att jag, mamma och pappa umgicks väldigt mycket.

Väntar fortfarande på bilderna från förra helgen då jag bodde hos Emma från fredag-måndag. En mycket galen helg. Berättar allt när jag får bilderna!

Nu skall jag fortsätta lyssna på Dead By April - Losing You samtidigt som jag borstar tänderna. Imorgon ska jag till tandläkaren, så får borsta riktigt noga nu och imorn haha.

Nej nu skall jag nog krypa ner i min stora säng.. Önskar att Robin var här så han kunde hålla mig sällskap hihi.
Sov gott allihop.

 

Bilden är ca 1 år gammal.

/ Emma M Zoëga


Harley Davidson

En osminkad Emma i HD. Jag och pappa åkte i 2 timmar idag - underbart!



Ps. Jag saknar min älskling Ds.

/ Emma M Zoëga

alltid

 
Jag älskar min Louise.

/ Emma M Zoëga.

VÅR

Här kommer några kort som jag tog för ett tagsen när våren började titta fram lite försiktigt.














Visst var det mysiga bilder? :)

/ Emma M Zoëga.


RSS 2.0