2>

voffsing

Åh kom hem till mig!
Vill så gärna ha en American Staffordshire Terrier.



/ Emma M Zoëga

bored

Namn: Emma
Längd: 1,60
Skostorlek: 35 (ibland 34) hihi
Hårfärg: Mörkbrunt
Önskar du att du bodde någon annastans: Ja och nej!
Tänker du på självmord: Hmm nej..
Tycker andra du är attraktiv: Sometimes? 
Har du testat droger: Japp!
Röker du: När jag ä sugen..
Vilka shampoon använder du: Kommer inte ihåg
Vilka parfymer använder du: Olika..
Vad är du rädd för: Toalettpapper!
Gillar du att tvätta: Gillar och gillar. Det är lite småmysigt på nått sätt för det luktar ju så gottit.
Gillar du berg- och dalbana: Jadå.. Fast inte alla!

KÄNSLOR

Gråter du ofta: Njae.. Men när jag har pms, då är jag sjukt jävla känslig!
Skrattar du ofta: Ja, jag har armbågshumor.
Hur känner du dig just nu: Inte bra!
Hur har du mått den senaste tiden: Med tanke på 5 urinvägsinfektioner på 7 månader så har jag väl inte mått jätte bra!
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: Har jag väl!
Blir du lätt förälskad: Näe..
Är du kär i kärleken: Haha verkligen inte!
Tror du på ett för alltid: Ja!

Är du förälskad just nu: I'm in love!

Hur många har du varit tillsammans med denna månad: Vad är detta för fråga? Jag har min Robin som jag haft i snart 2 år.
Har du blivit sårad av kärleken: Jajjemän..
Har du blivit lycklig av kärleken: Jaa!!!!!

/ Emma M Zoëg


suck

Jag blir så trött.. Gick som sagt till AxessAkuten igår igen och berättade om mina besvär osv. Fick lämna ett kisseprov och det visde sig att min jävla urinvägsinfektion inte hade försvunnit. Så nu sitter jag här igen med min femte pencilin kur för i år. Well well.. Finns inte mycket att göra åt det. De ska skicka iväg mitt kiss på odlin (i know, det låter så äckligt) och så ah, får de se om de hittar något specellt. Bara det att min rygg värker ju utav helvete fortfarande och det har med att göra att infektionen ej försvunnit. Så snälla tabletter, ta bort min värk!!!

Jaja nog om mitt kiss och min urinblåsa haha!

Andrea satt med mig på akuten och sen åkte vi in till stan och käkade sushi, smurrismurr. Efter det blev det en kopp te på Café Vanilj där vi satt fram till 21. Så mysigt att få träffa henne.. Och jag fick födelsedags present ocså hihi, snäll är hon. Och nu har vi då bestämt att vi skall åka till NYC efter att hon fyllt 21. Och då kom jag på att, när hon är 21, så är jag fucking 23 år... Waaaaah!!! Gammalt.... Hahaha!

Men men.. Nu ska jag ta och dricka mitt kaffe som står och luktar gott brevid mig.

Take care
/ Emma M Zoëga


fuck

Varför varför varför? Då är äntligen min fjärde urinvägsinfektion (för i år) borta. Dock har jag nu fått skit ont i ländryggen. Och nu funderar jag på om jag håller på att få njurbäckeninflammation? Det kan man få efter att ha haft urinvägsinfektion många ggr. Så jag får väl ta att kolla upp detta sedan.. För jag kan inte sitta ner, inte stå eller gå.. Fett jobbigt! 

Jag hoppas nästan att det är njurbäckeninflammation så jag kan få medicin så det försvinner sedan. För jag pallar fan inte att jag har fått ryggproblem eller nått och måste gå och ha ont all time typ. Aja.. Vi får väl se vad läkaren säger sedan! 

Btw, idag ska jag träffa min underara Andrea a.k.a Gilbert. Mysfaktor på det! 

Take care
/ Emma M Zoëga 


Min älskade och jag i vintras.. Ser ut som jag har hängboobies men 
det har jag ikke. Promise! Hahah.

 

Club Can't Handle Me

Längesen.. Herregud vad fullt upp jag haft!

Fixat och donat med lägenheten som vi flyttar in i idag.. Jag och min fina älskling! Vår egna 2a. Så skönt att det är ett förstahandskontrakt.
Igår blev tapetseringen klar i sovrummet så idag kan vi äntligen montera upp sängen. Soffan är på plats, köksbordet och stolarna står fint i köket. Allting är i princip klart nu. Nu ska man bara orka organisera sina kläder i garderoberna osv. Happy? Hell yeah.

Här på jobbet har jag det galet lugnt. Sitter inne i backoffice med laptopen och chillar. Dricker för mycket kaffe men vad ska man göra för att fördriva tiden? Igår hade jag 3 besökare, 3 samtal och inga mail mellan 8-16. Känns verkligen som att jag inte gör någon nytta alls haha. Men men.. Vi är ansiktet utåt! Idag lär det bli ännu lugnare.. Men på tors-fre är jag ledig så det är skön, innan jag drar igång med mina 3 veckor helt själv. Buhu!

Nu kommer tröttheten över mig igen. Dags för en kopp kaffe till.. Kanske ska köpa en redbull? Vi får se.. Bilder på lägenheten kommer när allting är klart.

Take care
/ Emma M Zoëga


RSS 2.0