2>

Kan inte sluta le

Igår åkte jag hem till Robin. Och igår kom vi på att vi hade 1 år och 5 månader haha. Jisses vad tiden går fort! Idag gjorde vi en rolig grej. Men det berättar jag inget om än hihi.

Pratar med Emma på facebook. Saknar henne så jäkla mycket.

Jag och älskus när vi hade 1 år :)

/ Emma M Zoëga


TGIF

Äntligen fredag, alla älskar fredagar. Kan vara den bästa dagen i veckan. Eller hur?

Haft en lugn dag på jobbet men helt plötsligt blev klockan halv tre. Kan bero på Johanna, gillar galet mycket att jobba med henne hihi. Stannade kvar en timma extra och sen åkte jag till Pirjo, min frisörska. Fixade utväxten! Har klippt mig hos henne sedan jag var bebis i princip.

Snart blir det middag med mamma och pappa. Lyxmiddag. Sedan möter jag upp AnaBanana för att ta några öl/cider på Queens. Vad som händer efter det, får jag se!

Nu hällde pappa precis upp ett glas rött till mig. MUMS!

Bara jag som vill ha sommar NU? Åh är så jäkla trött på detta vädret. Kallt och det är fan is överallt i hela stan. Skridskor nästa eller!?

/ Emma M Zoëga


So I curse like a sailor and i smoke weed

Jisses vilken dag på jobbet idag. Jag och Johanna har haft fullt upp med 90 stycken namnbrickor + mappar med olika material som skulle läggas i. Helt plötsligt blev klockan halv 3 vilket betyder hemgång för mig. Vi fick massa cred och eftersom de tyckte vi kämpade på bra o allt så fick vi semlor, yay hihi.

Imorse när jag var påväg in till jobbet så hittade jag en iPodtouch och hon som ägde fick jag kontakt med och hon blev helt galet glad haha. Och som tack fick jag presentkort på SF på 200 kr , jisses. Så snällt hihi.

Har gjort en annan rolig grej idag också. Men det är en hemlis!!!

Nu blir det grönt te och sen sängen. Work work work tomorrow. Lovely!

/ Emma M Zoëga

tiktok

En heldag på stan idag nästan.. Mötte Anna och efter första affären försvann det pengar haha! Sedan blev det en fika på Espresso House och när vi kom till Grandpassagen märker jag att min mobil är borta. Fick panik och vi sprang tillbaka till EH och där låg den.. Jisses sikken tur! 

Åkte till Telia och lämnade lite grejer sen tog jag en promenix hem. Skönt att promenera så mycket som möjligt när man inte tränar. Men när feb-lönen kommer ska jag fixa gymkort på Fysiken, för då kan jag träna med Ph och Emilia, yay! 

Och vet ni vad, i helgen, hoppas jag på att kunna få tatuera mig - iiihhh spännande!  

Shoppinlistan för idag blev:
1. Linne - Weekday 200 kr
2. Tunika - H&M 199 kr
3. Tubkjol - Åhlens 99 kr
4. Mina favvis-slapp-strosor - Björn Borg 200 kr (Köpte två st, passade på nu när det är rea)
5. Mascara - Maybelline 125 kr




Linnet från Weekday!

Ha en fin kväll allihop!

/ Emma M Zoëga

How Am I Supposed To Live Without You


Jag är så kär hihi.

/ Emma M Zoëga


7eleven

Men yay, fick gå till 7eleven två ggr för mitt kort funkade inte så fick gå hem igen och hämta kontanter. Hatar sånt, så jäkla pinsamt! Men men, nu har jag mitt snus och min cola så är nöjd.

Har sovit hela dagen i princip, fick gå hem från jobbet - fått ögoninflammation igen, suck.

Ska nog ta mig ett skönt bad snart och sen blir det Miss Secret Agent 2 som börjar kl 21 på 9an. Enkel film man kan kolla på när man är sjuk.

/ Emma M Zoëga


me

Humör just nu? Inge bra alls..
Kläder just nu? Mjukisbyxor och tröja

Musik just nu? Jay Sean - War
Sommarplaner? Jobb ofc, utomlandsresa
Hur många kuddar sover du med? Jag har 7 kuddar och sover med INGEN.
Spelar du nåt instrument? Instrument? Vad är det?
Morgon eller nattmänniska? Inte morgon iaf
Snarkar du? Kan väl hända?

Stjärntecken? Kräfta
Skostorlek? 35
Längd? 160
Äckligaste insekten/djuret? Småkryp som malar (sånna som äter kläder), silverfisk, spindlar osv.
Vad vill du jobba som? Det som jag gör nu, receptionist.
Vad längtar du mest efter just nu? Tills jag och Robin hittat en bra lägenhet!
Brukar du svära mycket? I varje mening.
Vad har du gjort idag? Inte mycket. (Utgång igår)
Vad ska du göra i morgon? Jobba och shoppa!
Hur gammal blir du din nästa födelsedag? 20 - SYSTEMBOLAGET!
Vilket är ditt närmsta köpcentrum? Tar 5 min för mig att gå till stan så..

Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Haha nej
Är du polare med grannarna? Med familjen Apler ja!
Hur bra är din syn? Funkar, dock inte så bra framför tv och dator.
Vad är det första du gör när du vaknar? När det är jobbdag? "Ska jag redan upp? Klockan kan inte vara 6 redan!?"
Är det nåt du absolut inte äter? Lever, tomatpuré, krossade tomater, tonfisk och säkert massa mer.



/ Emma M Zoëga


woopwoop

Utgång blidde det igår ja. Jag, Ph och Emilia gick till Queen först, blev lite dricka där och sedan Berså. När vi kom som vart det inget folk alls typ men sen helt plötsligt blev det knökat haha. Nån jävla efterbliven tjej försökte ta kort på mig och Ph hela tiden så jag blev fett sur och tog bort hennes kamera hela tiden. Aw hon kanske tyckte vi var så snygga att hon vart avundsjuk, hihi. På hemvägen gick vi in på 7eleven och köpta smurriga saker.
Vi vaknade vid 2 idag, tog oss en macka och drack kaffe, mums.

Nu väntar jag på att Robin skall komma så blir det lite gott käk här. Annars blir det bara lugnt, Johan Falk ikväll, lite godis kanske och sen nana. Det är ju som sagt redan måndag imorn och ny arbetsvecka. Lovely! Johanna kommer tillbaka imorn, weii.

Haha jag inne på toaletten!

Hello sexy-Ph!

/ Emma M Zoëga


heders!

Igår kom Ollie hit. Längesen vi sågs så det var riktigt mysigt. Vi smaskade i oss popcorn och annat gott. Satte på Snygg, Sexig, Singel men det blev mest prat istället haha. Saknat den tjejen mycket!

Söndag igen där ja.. Ångesten har inte kommit än men snart så haha! Idag ska jag nog fixa klart i rummet, ta en rask promenad och kanske träffa Ph en stund, hon behöver en loppis-kram tror jag hihi.

Nu ska jag lägga mig i badet och fortsätta läsa Att älska som en porrstjärna!

Take care

/ Emma m Zoëga

Haha 3 år gammal bild på Ollie och mig!


?

varför fuckar blogg.se!?!?!?!?!?!?! vafan kom de stora bokstäverna ifrån..


eyes on fire

"Det kommer en tid i varje människas liv när ett val måste göras, mellan rätt och fel, mellan gott och ont, mellan ljus och mörker."

Börjar kännas att jag jobbat mycket denna veckan. Stackars Johanna blev ju sjuk. Så imorgon har jag jobbat 12 timmar extra denna veckan. Massa cred till mig, eller? Äntligen fredag imorgon iaf..

Jag och älsklingen skall hem till min syster och hennes man och äta middag. Mycket trevligt ska det bli tycker jag. Hihi!

Haha började snacka med en ball snubbe idag som är på bygget, vi bygger ju ut vårat redan gigantiska hus.. (NCC) Jimmy heter han. Rolig humor och han har också läst min favoritbok "Att älska som en porrstjärna" haha. Vi tycktr att samma sak var galet tråkigt. Iaf, han hjälpte till med flytten för fullt.. En annan snubbe (galet mycket äldre, eller kankse 60?) är också riktigt skön.. Var en rolig men stressig dag på jobbet idag.

Nu blir det snart lite städning sen ska jag lägga mig i sängen och sova hihi.



Godnatt
/ Emma M Zoëga


utgång

Igår kom Andrea och Sara hem till mig. Och lite senare kom Philippis hihi. Satt hemma hos mig o drack lite vin, eller massor av vin. Haha!
Jag och Ph blev galet sugna på utgång och så blev det haha. Vi drog till Karisma, var där ett tag, dansade och drack lite till innan vi drog. Jag mötte upp Robin så åkte vi hem hit hihi. Vi har bara legat och myst hela dagen, och sovit haha.

Imorgon blir det jobb, nu börjas det haha. Ingen mer ledighet här inte, förutom på helgerna ofc.

Mamma har gjort te till mig, mums. Så blir nog lite film och sen sova. Ska ju upp 6!

Nattinatti allihop. 
/ Emma M Zoëga







Sleep tight.

Hotel Room Service

Jobbade idag några timmar.. En månad sedan jag jobbade och det var riktigt kul att komma tillbaka. Och träffa Johanna, Karin och Bengan plus att Morgan kom förbi idag. Mycket trevligt!

Började egentligen 11 idag men åkte med Robin in till stan vid halv 7 eftersom jag är lite halvlat och orkade inte ta bussen senare. Mycket bekvämare att åka bil.. Blir ju så när ens man har skaffat det. "Älskling, kan du hämta mig sen?" osv. haha!

Idag ska jag för en gångs skull ha en myskväll med mamma och pappa. Det var ett bra tagsen.. Eftersom jag fortfarande är förkyld så är väl det lika bra? Även om jag är galet taggad på att dansa! Another day..

Öppnade mig precis en öl, lite fördrink innan maten måste man ju få ta hihi. Riktigt god middag idag - Löjromstoast till förrätt och sedan ryggbiff till varmrätt. Lovely!

Btw, Robin var ju sötaste och jobbigaste igår haha.. "Älskling, kan inte du klia mig på ryggen tills jag somnar?" HAHA. Sjukt jobbigt samtidigt som det är mysigt.. Men efter ett bra tag så fick jag kramp i armen! Snäll är jag.

Hotel Room Service? Hittade ÄNTLIGEN låten jag letade efter.. Försökt hitta den i flera dagar men igår, äntligen haha. Pitbulls låt är det, den är typ dålig att den blir bra. Den gör mig sjukt taggad , wiho!

Nej nu ska jag hjälpa till med maten tänkte jag. Bloggar kankse senare!

Take care.

/ Emma M Zoëga


målat

Nu har vi målat klart Philippas rum hihi. Jäklar vad jobbigt det var haha.. Vi kämpade på med rosiga kinder och mycket skratt, tills slutet.. Vi gav nästan upp, målade på oss själva, illamående fick vi men vi klarade det haha!


Jag i skratt!


Efter Philippas stöt?

Min vita fossing haha!

Natti

/ Emma M Zoëga


Lalalalala

Hade cosytime med Andrea i måndags, sov där till igår.. Vi kollade en väldans massa på Sex and the city. Blev väl kanske än 15-20 avsnitt? Haha. Vi tog oss en promenad hela vägen ner till centrum för att köpa namnam, och sen gick vi hela vägen tillbaka, i snöstorm typ. Blev tjaffs med idioten i kassan också. Helt otroligt! "Jag tänker inte riskera att hamna i fängelse i ett halvår på grund av er" hahahaha.. Nä synd för dig.

Robin hämtade mig sen och vi åkte hem hit, käkade middag sen hämtade vi upp hans pappa så gick vi på Frölunda - HV71. Första perioden var inte så bra. Det var i andra perioden då det började hända saker och hela matchen slutade med 2-2. HV71 är sånna fittor!
Vad händer idag? Hmm.. Jo, ska fika med pappa och sen träffa Ph och hjälpa henne med att måla hennes rum.
Ph säger; Du kan ju måla nedre delen av väggen eftersom aa.. du är kort! Tack tack tack haha!
Nej nu ska jag lägga mig brevid min man i sängen o gosa med honom.
Hejdåååååååååååååååååååååååååå!
/ Emma M Zoëga

hihihi

Nu har mailet skickats iväg hihi. Är så glaaaaaaad!


Japp, tungen kommer alltid
fram när jag ler haha!

Nu ska jag träffa Sara och Andrea.

/ Emma M Zoëga


hihihi

Nu har mailet skickats iväg hihi. Är så glaaaaaaad!


Japp, tungen kommer alltid
fram när jag ler haha!

Nu ska jag träffa Sara och Andrea.

/ Emma M Zoëga


smurfie

Är dålig på att uppdatera ja!

Igår blev det utgång. Först gick jag och Ph till Pc så stötte vi på Simon (aka. Grinchen), Pecca, Frost, Bob och Victor så följde vi med dem till Karisma. Halva priset i baren var det och det gillade vi haha! Sara kom också..

När klockan började närma sig "nu är det dags att tänka på refrängen" så drog jag och Ph till Donken ofc och köpte fetingmat sen taxi hem. Sen deckade vi, med datorn i sängen haha.

Det var en rolig kväll med mycket dans. Och jag har världens goaste Ph. Hon gör min dag, varje dag!

Med tanke på min Rubrik så var det så att Ph och Simon snackade om maskerad och de kom då fram till att jag ska klä ut mig som en smur för de tycker jag är så liten hahahah. Så snälla! Men iaf, vi har ju också då en Bagge (Ph) och Simon som kommer få vara Grinchen. Ska lägga upp bild någon dag så ska ni få se hur lika de är varandra haha. Aw!

Nu blir det nog lite te för min hosta. Förstår inte varför jag blivit sjuk igen, en vecka har gått nu. Hostan är värst! Suck.

Jag är glad och lycklig hihi

LATER

/ Emma M Zoëga


2010

Då var det nytt år, igen.. Helt sjukt vad tiden går fort. Tänkte inte skriva massa utan bara säga God fortsättning på det nya året och hoppas alla hade en bra kväll igår.

Bloggar om nyårsafton imorn så får ni massa bilder också.
Nu säger jag GOD NATT haha. Har mått riktigt dåligt idag asså, och mår fortfarande inte bra.
NATTI
Jag från igår haha. Det var min pose för kvällen!
Min finaste och jag haha!
/ Emma M Zoëga

RSS 2.0