2>

När det börjar komma nära..

..så börjar det bli läskigt, tycker jag.

När jag jobbar på Lindholmen Science Park så sitter jag alltid själv från halv tre till fem. Runt fyra tiden igår var det en man som blev knivskuren, precis utanför. Wtf!? Det är tur att vi har överfallslarm och ett backoffice rum.

I alla fall så är jag jätte trött idag. Och jag måste bara berätta en sjukt äcklig sak. Jag och Karin sitter och pratar och helt plötsligt blir jag helt tyst och kollar ut. Vet ni vad jag ser? Jo en skata som hackar sönder en annan fåger totalt. Utanför entren, så vi får plocka upp den stackars döda fågeln och slänga den. Fullt med fjädrar var det, och blod.. EW!

Vad har jag gjort idag? Jo just det, efter jobbet skyndade jag mig hem, käkade och sedan stack jag till frissan. Hon färgar mitt hår med världens bästa kur. Det är bättre än toning men sämre än färg. Det är som en inpackning fast med färg. Hur bra som helst. Det fulaste jag vet är när man går runt med super slitet hår bara för man vill ha långt? Come on, det hänger ju bara!

Nej nu ska jag sova, upp och jobba imorgon. Min underbara man ska jag mysa med imorn också och då har vi faktiskt 1 år och en månad. Wiho!

Jag avslutar kvällen med en utav världens goaste eller kankse gladaste bild på Maria och mig!

Maria och jag!

Sov gott.
/ Emma M Zoëga

bagggeeeen

Lalalala jag sitter hemma hos Ph, vi har precis suttit på balkongen o druckit kaffe, wihohoho.

Utgång blev det igår med och nu försöker Ph få med mig ut till Parken men ska nog hem till min man!

Hörs sen, för nu har Ph precis bajsat klart!

/ Emma M Zoëga

GRATTIS MIN UNDERBARA ERICA

Jag hittade en jätte gammal bild på mig och Erica. Kan den vara 3-4 år gammal!? Nu ska vi iaf ut och göra stan och fira Erica riktigt ordentlig, wihihoohohohoho :D
Erica och jag haha.
/ Emma M Zoëga

Just det..

Den 4/10 ska jag rida min goa Laucarla , det ska bli så mysigt. Och till sällskap får jag Jessica (ridlärarens dotter) och Pyret, wihoohoho. Äntligen har vi lyckats få ihop en dag haha!

Här har ni Hanna som jag älskade att rida när jag var liten, när jag började.. Och hon lever än idag. Jessica red henne när hon var liten och nu är Jessica 22. Kan ni tänka er vad gammal hon börjar bli nu :(

/ Emma M Zoëga


change

Sitter o lyssnar på en av världens goaste låtar, Change..

Dålig uppdatering igen. Men har man inte suget så har man inte och då är det ingen ide att man skriver. Eller?

Idag fick jag en ny kostym till jobbet (äntligen), nu ska den dock in till skräddaren som kan sy in den. Fattar inte varför en storlek 34 kan vara så stor!? Och har nu två skjortor, yay. Snygg och pryd ska man vara på jobbet haha.

Åkte hem till syrran förut. Vi köpte pizz med köttfärs och vitlök så tog vi extra sås till haha. Smurrismurr. Sedan pratade vi galet mycket, kliade varandra på ryggen, kollade Idol och efter att det var slut kände vi suget så vi började sjunga nått så fruktansvärt fult och högt haha. Mycket mysigt var det..

Imorgon är det möte som gäller och åka runt på Volvos receptioner. Ska bli kul!

Nej nu ska jag dricka upp tet och sen slagga tror jag!

Take care,
/ Emma M Zoëga

sad face

Min älskade Louise flyttar snart, igen. Och såklart, till Malmö igen. Hon flyttar redan 1 okt - buhu. Kommer sakna henne otroligt mycket men det positiva med detta är att jag har en anledning att få komma till Malmö. Vi hade så mysigt när hon bodde i sin lilla lägenhet. Nu kommer hon bo i en 5a med tre andra tjejer.

Nej nu ska jag nog göra mig lite te, lägga mig i sängen, smsa med älsklingen och kolla på Girl next door!

Så vi får höras imorgon igen.

Min skattepige och jag.

/ Emma M Zoëga

 


Girlpower

Ojojoj sikken lördag vi hade tjejer! Jisses..

JAG GILLAR ER

(Bild från midsommar) Sara, Andrea & jag.

/ Emma M Zoëga

happy face

Om en stund kommer min man och hämtar upp mig med bilen, yaaay!!! Tror ni han har en stolt flickvän?



/ Emma M Zoëga


söndag igen

Då var helgen över, igen.. Usch det går för fort tycker jag!

Var ledig i fredags så passade på att övningsköra med pappa (första gången kan man säga) och det gick hyfsat bra, endast 2 gubbstopp höhö. Åkte sedan hem till älskis där vi slappade lite innan vi åkte hem till Jojje där Oliver och Roberth också var. Blev några öl där innan utgång. Jag och Robin åkte hem rätt tidigt, jag blev nog lite för borta haha. Måste bara säga att det lönar sig att känna bartender, haha!!!

Igår tog jag mig en promenad från Robin hem till Jojje för att hämta min väska och sedan tog jag bussen till Andrea och Sara i mölnlycke. Stress, hets, och bråk? haha.. Sikken jäkla kväll. Blev en aning för mycket dricka måste jag säga. Har nu kommit på att jag inte blir bakfull längre, är det bra? eller dåligt?

Och tillslut dagens händelser.. Bussen hem, städade rummet vilket behövdes kan jag säga och sedan ut och övningsköra igen haha. Gick nog rätt bra idag också, för att vara andra gången!
Ikväll blir det myskväll med föräldrarna med god mat, gott vin och efterrätt , weeeii!

Nu ska jag hoppa i duschen och fräscha till mig lite. Hoppas alla haft en bra helg - för det har jag.

/ Emma M Zoëga


Undra vad jag tänkte förklara här!?
(Innan vi tog bussen till Marstrand för Lollos bal)

jag älskar dig

 

/ Emma M Zoëga


ajsingbajsing

Detta var inte bra, inte uppdaterat på 3 dagar.. Fick precis lite skäll av Ph haha så kände att det var dags.
Imorgon är det min sista upplärningsdag på LSP. Och jag har gett mig in på en helt vild sak. Lindholmen Science Park anordnar en staffet som heter Lindholmenstaffeten där man är 4 i varje lag då man springer 2,5 km. Nu är det så att en i Lindholmens lag har blivit sjuk och jag har då fått frågan om jag kan hoppa in istället. Och gud vet hur det kommer att gå. Jag har inte tränat på 3-4 månader. Och vet ni vad, jag kommer bla ha VD:n för LSP i mitt lag. Inte fy skam haha!

Kakan står i ugnen nu som jag ska bjuda goa Johanna och Karin på imorgon. Trivs väldigt bra med att jobba med dessa tjejer.



Vad har hänt nu de senaste dagarna jag inte uppdaterat? Hmm..
Såg att jag hade skrivit om namngivningen iaf och att jag efter den åkte hem till Robin och tog det lugnt. Sen på söndagen tog jag mig en promenad hem från Johanneberg till Haga. Träffade saknade Louise på en fika sedan mötte jag upp Robin, Roberth, Ph, Pecca och Jojje. Velade runt i stan en stund innan vi drog hem till Jojje där vi spelade kort och fetade oss med godis, chips och coca cola som snälla jag gick och köpte haha. Cred for me , right?

Nu ska jag sätta på lite te och sedan kolla lite på Idol. Mer uppdatering sedan, promise.
/ Emma M Zoëga

opsi

Längesedan jag bloggade.. Har haft fullt upp så har inte hunnit!
Idag var jag på medevisning med pappa, Thomas och Agneta. Thomas son Christoffer gick som modell nämligen, därför tyckte Thomas att det var kul om vi följde med för att vi sedan åkte hem till Thomas och Agneta för att ta en drink innan vi skulle vidare till namngivningen för lilla Nellie. Galet fint var det och riktigt mjysigt att tröffa Olivia - för längesen.
Olivia är min lilla hederstjej, så det så!
Nu ska vi väl kolla på den tråkiga fotbollen jag och min man. Så vi hörs imorgon igen.
/ Emma M Zoëga

LSP

Är helt slut efter denna arbetsdag, sjukt! Kanske ska träffa Louise en snabbis , ska bli mysigt för vi har inte träffats på jättelänge! Och snart flyttar hon.. Min skattepige!

Jag är också sjukt godis sugen men det är bara för att jag ska få min mens next week - ORKA! Men men.. Nu ska jag planera hur kvällen kommer bli. Vad jag vet än så länge är att jag kommer somna tidigt haha..
Och Ph ska ha smisk för hon ska ut ikväll - fuskis.
Hörs senare allihop.
/ Emma M Zoëga

RSS 2.0