2>

Bye.

Gott folk, ska snart bege mig av till Stockholm och kommer hem på torsdag igen!
Ni kan nå mig på mobilen, bara att ringa på!
Ha ett fortsatt bra påsklov!

Ta hand om er,
todelo!

Emma

Glad Påsk.

Imorn fyller lilla Karro år , 17 ! WOW.
Yoyoyo allihop. Allt bra med er? Jag mår haha inte alls bra.. igår var det fest hos Karro , (hon fyller år imorn) så det var en grymt lyckad kväll med bra musik på högsta volym, dans, prat och dricka! Underbart. Vi gick och la oss runt 0500 imorse och ställde klockan på 0830 , då skulle jag och Karro börja städa.. så vi körde ut alla strax efter vi gått upp, haha! Snällt av oss, eller hur?!

Däremot hände en grej igår (eller ah, inatt?) , en otroligt hemsk sak faktiskt.. jag vill inte dra upp det här men jag säger bara såhär; FYFAN VAD SORGLIGT.. kom inte i närheten för då..ÅH :@!!
Men som sagt, förutom det som hände så var det grymt lyckat haha !

Imorgon i övrigt blir det väl plugg, (jag lovar att jag inte ska somna till, som jag gjorde idag när pappa skulle förklara massa för mig), och träffa Karro en snabbis. Hoppas alla får/fick en bra påskaftonskväll.

Men vi hörs imorn folk (?) , nu ska jag byta om till lite skönare kläder, fixa lite te och bara slappa!

Todelo,
Emma. 
(det finns lite bilder från festen på bdb, http://zoega.bilddagboken.se)
image17


"Du måste fokusera"

Igår åkte jag till lilla Pauie.
Vi var grymt sugna på thaimat så när jag kom tog vi en promenix för att köpa mat , men påvägen ner så ångrade vi oss så det blev pizza istället, mums! En kebabpizza. Vi hade det grymt mysigt. Bakade kladdkaka och till den hade vi vaniljglass och hallon. Smurrismurr säger jag bara! Vi kollade lite på Hannibal , ew (haha)! Sedan somnade vi till MTV o vi drömde sjuka drömmar som vanligt.

Imorse när vi gick upp var vi grymt trötta haha.. men vi gjorde lite breakfast och sedan gjorde vi oss i ordning och åkte mot stan! Jag, Pauie och Sara tog en kaffe på Espresso House, NK ! Mys.

När jag kom pluggade jag faktiskt lite.. nu har jag precis badat, fixat naglarna o lite smått & gott, och snart blir det mat. Ikväll annars blir det nog bara mys framför tv'n med massa ljus och godis. Ha en bra torsdag folk.

Todelo,
Emma.

Jag saknar Fredrik.


 


Sunday!

Tack för igår folk (!), Ni räddade min lördag.
Gick faktiskt upp tidigt idag, vid 0900 tiden, för att städa undan lite från igår och för att jag också måste plugga till mina TVÅ prov jag har next week. Naturkunskap B och Spanska 2, blä! Jag fixade min frukost och satte mig i sängen och satte på, Sex and the city (me love).
Idag blir det också en snabb tur på stan med mami när hon kommer hem, mihi. Jag bara älskar att shoppa! Vem gör inte?

Nu ska jag nog ta en dusch, eller kankse ett bad och göra mig i ordning och sätta igång med plugget!

Take care,
todelo !


 


Mihi :)

Dagen har varit hyfsat bra idag :) hihi.. jag har varit duktig. Kom inte försent till matten och lämnade in mitt geografi arbete, stolt höhö! Mene, stack 40 min tidigare från lektionen, hade en grymt bra orsak till varför jag var tvungen att gå, Fredrik skulle komma :) mihi.. MYSIE! (a)
Hihi när Fredriik kom så bidde jag glad! Vi har ju inte träffats på två veckor nu så..! Det var tre grymt bra och mysiga timmar.. sen var han tvungen att åka ;/ Match!

Sen blev det massa bråk med mamma och pappa, och nu är dom inte sura/arga/otrevliga längre(?). Whata?! Så hade ingen bra tid just då.. blev riktigt ledsen faktiskt.. Men just nu orkar jag typ inte bry mig! Detta ska inte förstöra min kväll..
Jag ska ha lite mys tänkte jag haha.. Tända massa ljus, kolla på Så ska det låta, som är ett måste, äta onyttigt och bara vara för mig själv.. lyssna på ipoden o drömma mig bort!

image15 image16

ÅH!

Men fan va underbart, jag mår inte bra! Jag ORKAR inte ta massa skit längre.. Nu får det vara slut. Jag gör så bra jag kan, räcker inte det (?) så är det ingen ide att jag är kvar här hemma! That's it..

Ha en super bra fredag!
Ciao

improvement ?

louise säger:

EMMA FÖR HELVETE NU SKA VI SKÄRPA OSS

louise säger:

4 ggr träning nästa vecka

louise säger:

seriöst

Emma - säger:

HAHAHAHA

Nu har jag och Louise bestämt oss, att det är dags för förändring när det gäller våran kost och träning, för det har ju inte riktigt gått så bra, eftersom vi skulle börjat efter sportlovet(?). Vi hae bara ett litet problem, och det är påsklovet som kommer snart! Och när det är lov, då äter man! I alla fall jag och Louise. Men nu är det skärpning och disciplin som gäller, 100%.
JAG ÄLSKAR LOUISE.

Lycka till oss!

Take care people, bye!


MJAAAAA

Var precis ute på balkongen och tog en cigg och har radion på högsta volym haha.. åååh jag är så grymt glad, taggad och festsugen så det finns inte ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD och det är SOL ute!!!!
KOM OCH FESTA O DANSA MED MIG FOLK !!


klad?

Idag har det varit en superbra dag haha!
 Den började med att mamma kom in och väckte mig 0700 och en halvtimma senare gick vi, till mamsens jobb för att äta lite frukost! Mysigt var det.. Sedan stack jag till skolan (efter två veckor), och hade bara en lektion vilket var grymt skönt.. en bra start efter att inte ha varit i skolan på så länge haha! Var hemma runt 11 tror jag, väntade på Fredrik, för han skulle komma.. men så tickade klockan vidare och ingen sötnos dök upp, ringde typ TUSEN gånger haha men mobilen var avstängd! Det visade sig att mötet som skulle ta typ en halvtimma? tog FYRA timmar istället.. så det blev inget idag..! Men dagen var aboslut inte förstöd för det, för jag (som vanligt) snackade med Lollo i telefon, i typ TRE timmar - HAJJEGAAAD !!!

Sedan var det dax att möta Erica på stan (men först hämta pengar hos mamma haha) , vi gick till Frank's och fikade, satt o pratade massa :) så det var både skoj och mysigt !! Helt plötsligt så hade TVÅ timmar gått och då var det dags att kila till centralen, kramade Erica hejdå vid hennes tåg och sedan gick jag till Malmötåget, för min lollo kom då , grymt mysigt att få träffa henne igen! Även om vi snackar i telefon hela tiden (?) och det var bara två veckor sedan jag träffade henne, så saknar jag henne hela tiden!
Imorgon ska vi träffas igen, då blir det en runda i staden för att leta present till Malin som fyllt år så det blir tjejmiddag imornkväll, mysigt!

Skriver mer imorgon :) nu skall jag ta och ringa Fredrik hihi!

Take care!

HAAHAHAHAHAHAAAAA

ojojoj vad jag skrattat / skrattar idag ;DDDDDD pratar som vanligt med louise i telefon, vi båda är sjuka så ;) HAHA !
lollo gör mig glaaaaaaaaaaad :DDD NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!
Oliiiaaaaaliiiiiooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e e e  e e e e e  e e e e  e e e  e HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH jag e hööööööööööööööööööööööööööööööööög ? (a)


SUN!

Sol, sol sol det är för underbart! Idag känner jag mig mycket bättre, inte alls mycket huvudvärk däremot så har jag gjort något med min rygg så jag får typ svårt att andas HAHA , det gör skit ont (klumpiga mig) , vad gör jag på nätterna? I alla fall, pappa ringde och väckte mig vid 0900 imorse, sen ringde Louise hihi.. jag bara älskar att prata telefon med henne haha, och det märks, för vi har snackat sen typ kvart över 9 imorse fram tills nu, halv tolv haha! Nu är Lollo i skolan så då passar väl jag på att försöka få lite plugg gjort! Har inlämning på fredag i Geografi och ska vara på 3 sidor, men det är rätt lugnt! Skriver 1,5 idag och resten imorn typ!
Imorse var jag grymt taggad och peppad haha, ville festa !!! Lyssnade på bra partymusik haha :) snackade lite med Fredrik på msn också, antar att det gjorde mig grymt glad också, eftersom han har sin träning så!

Nä nu ska jag sätta igång med arbetet , har egentligen två arbeten i geografin att göra men det ena skulle lämnas in för ett halvår sedan typ HAHA ! Men vår lärare, Mikael är typ den bästa, "..bara ni lämnar in era arbeten två veckor innan betygen skall sättas så är det lugnt" , så det är LUGNT höhö!

Vi hörs ikväll maybe!
Ciao :*

Haha Louise och jag i Italien, 2006 ?

image14

Sorgligt..

HAHAHA jag och louise planerar våra liv hur vi ska prata i telefon !!! JApp, sånna är vi ....

Cuz you're a selfish narcissistic psycho Freaking bootlicking Nazi creep!

Blä! Jag mår verkligen piss.. I tisdags gjorde jag ryggmärgsprov, (igen) och nu ligger jag med huvudvärk och kan inte gör någonting! Kan knappt gå på toaletten för det gör så ont i huvudet..! och får ligga ner och äta! Men tur att datorn finns, telefonen och tv'n. Denna veckan har jag bara legat i sängen och snackat i telefon typ haha..! Sorgligt , men grymt jobbigt.. I fredags kväll blev det lite bättre, Fredrik var här en stund också :) cosy! Hoppas verkligen att det kommer bli bättre denna veckan, för jag har mega mycket i skolan, jag har två prov, en inlämning och en skriftlig redovisning på den engelska boken Prep! Och är också grymt partysugen, pratade sommarminnen igår med Karro så blev peppad till MAX!

Just nu pratar jag med Louise i telefonen, vi kollar på massa kläder som vi vill ha haha! hm, vi klagar en del också, men det är inte alls ovanligt..! Jag längtar så sjukt mycket tills jag ska åka till Malmö igen, o hälsa på Louise hihi! Då ska vi verkligen leva livet, eller hur bästa? Jag saknar dig..!

Nä, nu ska vi väl fortsätta med vårat complaining haha! nd drink some coke!

Take care,
ciao!
 

RSS 2.0