2>

Utomlands? Ja tack!

Någon mer än jag som vill åka iväg från gråa Sverige ett tag? Det vill jag, och det ska jag.. Fast inte på ett tag. Först blir det Italien (som jag skrivit om tidigare) till sommaren. Tror det blir 13onde eller 14onde året i rad som vi åker dit nu och till jul blir det New York, min tredje gång! Längtar..

Mitt plugg har inte gått jätte bra måste jag säga.. Funderar på att lägga mig i soffan och kolla på Mamma Mia! igen ? Lunchdags snart också, vad ska jag äta? Så svårt nu när jag inte får äta allt pga min magkatarr..

 
Italien                                                    NYC

Mums


5 månader.

Igårkväll åkte jag hem till älsklingen en stund och idag träffas vi i igen, wiihoo! Vi har redan 5 månader, så mysigt! Hur kan tiden gå så snabbt?



Nu vet jag iaf helt säkert att jag har fått magkatarr. Så himla jobbigt! Gick till akuten igår och fick dricka någon vit sörja som ser lite ut som mjölk fast lite mer åt det gråa hållet, lite tjockare och smakar cement, haha! Nu har jag iaf börjat med mina tabletter så vi får väl hoppas på att det blir bättre snart.
Sjuksköterskan sa att jag inte får dricka kaffe (som jag gör varje dag), inte äta stark eller stekt mat utan att koka sin mat nu är bra och snällt för magen. Och ingen alkoholt! Jag är en riktig partypingla?

Nu ska jag nog göra lite jasminete till mig.. Det var ok att dricka te och grönt te måste ju vara det bästa då ju. Ska försöka lugna ner mig lite nu, plugga lite. Vi hörs senare!

Puss och kram,
Emma M Zoëga.


Grekh

Det här var inte min dag. Inte någonstans alls! Haft ont i magen i en vecka nu, varför försvinner det inte? Och på detta så är det massa annat skit.

Emma, jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Nu ska jag dricka klart mitt te (grönt te) och bara försöka sova! Kanske blir morgondagen bättre?


Åh!

Är på dåligt humör. Vill bara vända mig om och lämna göteborg ett tag.


I'm yours


Underbara klänning. (Asos)


Net-a-porter

Ge mig detta


Kofta - SEE BY CHLOÉ
Blus - MIUMIU
Jeans - MARC JACOBS
Väska - JIMMY CHOO
Skor - MARC BY MARC JACOBS

Onsdag

Äntligen har jag bokat in lite tid med mina syskon. Ska snart iväg och äta sen lunch med brorsan (John) , sushi bestämde vi (äntligen!). Nästa vecka skall jag träffa syrran (Karin) och äta lite middag och mysa! Underbart!


Jag och syster (år 2003 eller 2004 haha)

Haha kolla var liten jag är där

Vad ska ni hitta på idag? 

Puss,
Emma M Zoëga

Håkan Hellström

Jag bor granne med Håkan. Någon som gillar hans musik? Jag kan tycka att vissa låtar är goa, som typ: Kom igen Lena!  


Smiling

Imorgon får jag äntligen träffa älsklingen wiihhoooo


Jag gillar att le.

Italien

Ikväll blir det middag med mamma och Lena, pasta med gott rött vin till.
Saknar Italien så otroligt mycket, men i sommar åker vi dit igen. Mysigt!


Vårt hus i Toscana

Poolen

Gården

Balkongen

Promenad bland olivträden (som inte syns på bilden)

Glass i stora lass

Lunch

Natt


Amanda Seyfried

Älskar Honey Honey med Amanda: http://www.youtube.com/watch?v=jzk6h7qUUCA 
Visst är hon vacker, tycker ni inte?


Filmen är så bra!!!

Is, snö och skog.

I fredags åkte jag och Andrea till stallet. Vi tog en riktigt härlig uteritt på 1 timma och 45 minuter. Jag red Bjarmi och Andrea hade Bylur. Det ska snart göras om! Mysigt hade vi.. Eller hur gumman?

 
Bjarmi                                                                 Bylur

Lady GaGa

Sommar!













Bilderna är från i somras vid våran sjöbod.


R

Honey honey, touch me, baby, ah-hah, honey honey
Honey honey, hold me, baby, ah-hah, honey honey



Otrevliga människa!

Då var det söndag igen. Värsta dagen på hela veckan! Har ni haft en bra helg? 

Fredagen - säger bara såhär: jag kunde inte sluta le och skratta. Vid 00-tiden drog jag till BLVD och mötte Robin och Robert. Det var efterfest hos deras kompis Daniel i Johanneberg och när jag och Robin skulle hem fick vi gå hela vägen hem till haga. Mina ben bara gick tillslut haha!
Lördagen - Igår tog jag och Robin det bara lugnt. Kollad på Mamma Mia, äntligen haha! Mysig film måste jag säga.. På kvällen åkte vi hem till Robin, då kom Emma och Robert dit också. Filmkväll och bastukväll blev det..
Söndagen - vakna upp brevid älsklingen, lika mysigt som vanligt.. Alla vi fyra drog upp och åt frukost sen tog vi det bara lugnt. Jag och Emma åkte in till stan o kollade runt lite..
Trots att jag varit med älskingen hela helgen (och ons-tors) så saknar jag honom redan!

Vi gick till Bikbok, gillar verkligen inte den affären men iaf vi gick in för att kolla på deras grymt snygga jeans som har kommit. Klockan börjar bli mycket och affären stänger inom 5 minuter och den tjejen som jobbade där hon var så jävla otrevlig. Vi hann knappt ta på oss våra egna kläder innan hon drog upp "gardinerna" för provrumen och sa att vi var tvugna att gå typ. Aldrig att jag går till just den Bikbok igen.. Jag blir inte sugen på att köpa ett par jeans för 700 kr från Bikbok som t.o.m är trasiga när jag blir bemött på det sättet. aldrig!

Vad har ni gjort i helgen?


Visst är dom snygga?


Såhär såg det ut när vi testade bh:ar.. Haha!

Bubblor & skum.

Måste bara visa denna bilden på mig och Emma efter våran tjejkväll. Visst är den underbar? Haha.


Baby

Robin sov hos mig inatt. Alltid lika jobbigt att gå upp på morgonen när han ligger brevid. Min älskling!

HistoriaB

Sista lektionen idag var den mest intressanta HiB-lektionen någonsin tror jag. Eller kanske den bästa av alla lektioner vi har? En släkting till Max (som går i min klass) kom till våran HiB-lektion och berättade om hans tid i koncentrationslägrerna!
Tror inte det var någon som inte hade tårar i ögonen under den timmen som han berättade. Det var otroligt spännande att lyssna och man blev så berörd.

Han fick åka runt på en del läger. Han ville inte brättade om vad som hände med hans tre år äldre bror (men man kan ju nästan tänka sig) och han har ingen aning om vad som hände med hans mamma. Fyfan vilket liv..
Frans (som han då heter) och hans pappa blev aldrig skickade till auschwitz. "Tur" det!
På det sista koncentrationslägret han och hans pappa kom till där somnade Frans pappa in. Han åt för mycket mat på en gång.. Kan ni tänka er? Att äta lite för mycket gjorde så att han dog.. Men hans kropp var ju inte van vid det!
Gud han berättade så grymt mycket.. vill skriva allt men det går inte.. Dessutom skulle nog allt komma i ganska så fel ordning haha!
Allt det som de fick vittna? Fyfan.. Se folk bli slagna, se folk bli dränkta i kokande soppa bara för att de inte fick ta mat men de gjorde det ändå, bryta nacken av folk för de inte han springa till toaletten och bajsade och kissade på sig för toaletten låg 300 m bort från hyddorna, se en liten kille bli hängd för han snodde lite bröd i köket.. Hur fan kan man ens göra såhär? Det är mig ofattbart..
En av resorna till ett utav lägrerna skulle ta 3 dagar men det tog 5 dagar. 75 personer satt i en vagn där de hade en hink med vatten, en tom hink där de kunde göra sina behov och ett bröd.
Det finns mer jag vill skriva om hans föreläsning men det var så mycker information så just nu kommer jag inte på. Blir säkert något till inlägg om detta.

Frans blev befriad från koncentrationslägret när han var 16 år gammal, och vägde 30 kg. Idag är han 80 år.. Otroligt!

   

Någon som har besökt auschwitz? Det har jag.. en riktig upplevelse! Att se skorna, tandborstarna, rakborstar, hårborstar, resväskor, kläder, glasögonen och framförallt håret..


Smurf hihi

Jag och Paulina, me like.



HAHAHAHAHAHA!


USA

Barack Obama nu USA:s president. Var det någon mer än jag som lyssnade på hans tal? Jag tror han kommer lyckas riktigt bra, eller vad tror ni?


Slottskogen och snö!

Tog en härligt lång promenad med Söder i nästan 1,5 timma ungefär! Kunde inte sluta skratta..
Såhär såg det ut:


Söder.

Se fan till att komma hem! ;)

Fields of Gold.

Emma min andra halv lämnar mig i 6 månader för att åka till Frankrike. Hon åker om ett halvår. Vi pratar i telefon minst 1 timma varje dag. Vi träffas så ofta vi kan.. Hur kommer det bli när hon åker?

Nu fick jag reda på att Louise åker till NY i 3 månader också!

Låt just nu: http://www.youtube.com/watch?v=ZGwDYBWEDSc

MIN ÄNGEL

Visst är den underbar? Jag är kär.


Rosa eller Röd?

Kalaskuken.



<3


Påminelse!

Fick precis ett mms av Söder, han lagar mat just nu.. Och då kom jag själv på att jag kanske också borde äta, har inte ätit sen frukost.

Laddar upp en bild på min ängel sen som än så länge tyvärr bara finns i mina drömmar!

Later.
Emma M Zoëga

Vill ha sommar..

.. och detta underbara:


1. Blus - Malene Birger
2. Armband - Marc by Marc Jacobs
3. Väska - Miu Miu
4. Skor - Marc by Marc Jacobs

Tänk vad snyggt till ett par ljusa slitna jeans!!

Det har redan gått 1 år.



alla tänker på dig.

Yearbook 080/09

Idag tog vi foton till Yearbooken som en tjej i min paralellklass har börjat med. Vadå kul ide, avis på henne! På valfritt ord skrev jag "Kalaskuken" och Paulina skrev "Älgen". En lång historia haha..

Efter skolan åkte jag hem en snabbis sedan blev det en promenad med Máni sedan iväg för att träna med pappa. Blev styrka idag! Rätt trött nu faktiskt haha.. Nu städar jag (som vanligt) för att göra mamma och pappa glada. Åker nämligen till Emma imorn! Vad har ni gjort idag?

Hörs innan CoolSchool imorn.
Sov gott,
Emma M Zoëga.


Just nu,

apelsin och grönt te.



Äntligen!

Min bebis! Blev mycket lek efter att han varit sjuk.

Jag och Isak.


Whatever you like.

Aaahhhhh jobbigt det var att gå upp idag. Men det är en kort dag så får försöka le ändå!



Hörs sen.

Pussis,
Emma M Zoëga.

The Notebook.

Sov hos älsklingen igår, det var en känslig kväll och det blev inte bättre av att vi kollade på The Notebook. En otroligt underbar film. Man kan nog aldrig tröttna på den filmen, eller vad säger ni?

 


Show me love.

Andra skoldagen är avklarad. Ännu en dag mindre till studenten! Haha man skall försöka se det positivt, eller hur? Trots att det är ca 21 veckor kvar.

Nu sitter jag här hemma, tog mig en kopp kaffe (med en skvätt mjölk i, precis som Söder) och kollade på avsnitt 14 i Gossip Girl. SE DET! Jag satt och grät.. Måste ha varit ett utav det bästa avsnitten jag sätt. Å andra sidan säger jag så nästan varje gång..

Snart skall jag iväg på ett litet möte med min chef och prata lite om min anställning osv. Efter det är det bara att åka hem, plugga för sedan ska jag träna. Och ta hand om mamma!

Vi hörs lite senare.
Xoxo ,
Emma M Zoëga.


Då var det dags!

Imorgon börjar skolan och hur känns det? Om jag ska vara riktig ärlig ska det bli rätt segt men det är bara att titta framåt, det är 5 månader kvar sen är det ingen mer skola för mig.. Det ska jag klara av!

Morgondagen är väldigt onödig förutom mötet med klassen halv 10. Det är bara att ta sig igenom lektionerna vi har efter för runt 1600 imorn ska jag träffa Emma och sedan blir det fika med Máni och Söder.. Längtar!

Nu skall jag fortsätta kolla på Drömkåken.. en helt underbar film! Och jag med min armbågshumor sitter och skrattar hela tiden.. Vi hörs imorn!

Puss ,
Emma M Zoëga.


Haha jag på nyår!

Två nya älsklingar :

Ge mig..

..dessa från MiuMiu

 
och dessa från Marc Jacobs


♥ The fantastic 4!

Here we are, the fantastic 4 (foevah) !


Máni, jag, Söder och Emma (från nyår)


Visst är vi fina? (och fulla haha)


RSS 2.0