2>

helt jävla efterlivet

En man körde på en enfaltsväg och såg att en ambulans kom bakom honom i full fart med sirenerna på. Han satte gasen i botten för att hjälpa ambulansen. Polisen bakom stoppade honom sedan och sa "Det här gick lite för fort" och hans körkort rök. Asså vafan, vad skulle han gjort? Åkt i 70 km/h och låtit personen i ambulansen dö? Jag blir så jävla arg när jag läser detta.. Jävla idiot polis asså. Eller tycker ni att jag har fel?
Tro fan att jag hade kört för fort..

Ni kan läsa det här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7353388.ab




/ Emma M Zoëga

alarm

Suck.. Jag snoozar längre och längre för varje dag som går! I vanliga fall brukar jag gå upp 05.30 om jag ska duscha, annars 05.45. Idag snoozade jag till 06.15. Och går hemifrån 06.50. Är det inte nu på sommaren man ska vara "pigg" och orka ta sig upp? Inte jag tydligen..

Som sagt, myste med Jamie igår.. Och han la världens rackaBAJSARE när jag hade honom i min famn så det vibbrerade och man kände verkligen hur bajset kom. Haha aw stackarn.. Men han har ont i magen så kan bata tänka mig hur skönt det är för honom. Min lill skutt!

Drog till stan snabbt och köpte min klänning, weii! Fanns bara en XS kvar - snacka om tur.

Efter jobbet ska jag möta upp älsk, Roberth och Rebecca sedan drar jag till gymmet. Det blir spinning idag och så ska jag nog köra lite axlar och armar.

Det var allt för nu så ha det gött hajj!!!

/ Emma M Zoëga

whats up

Tränade i söndags, det blev fokus på armar, rygg och mage. Och det blev även träning igår, då vart det fokus på hela kroppen samt balans! Älskar att träna.. Idag blir det vilodag men imorn kör jag på igen. Hoppas det är spinning imorn..

Efter jobbet skall jag hem till min fina systerson Jamie och mysa med honom lite hihi. Efter blir det en runda i staden och köpa midsommarklänning. Undra om jag ska fixa en krans också? Äh.. det blir för mycket jobb haha.
På frededag fm ska jag, älskus, Rebecca och Roberth dra någonstans och bada mysa så vi får bara hoppas på att det är sol och värme haha. Sedan drar vi till Oliver och firar där. Kommer bli naiz!!!

Vad ska ni göra på midsommar?

/ Emma M Zoëga

fish fish fish

Haha well.. Ang fisketävlingen igår med elektrikerna och snickarna på jobbet så.. Fick vi inte jätte mycket fisk asså haha! Dock vann vi elektriker (inte för jag är elektriker men var med i deras lag). Bertil fick EN firre. Sen vart det inga fler.. Så det blev mest dricka, dunka musik och grill. Galet trevligt. Dock kunde jag inte hänga med ut efter då jag skulle till Mölnlycke. Men som sagt, det finns fler tillfällen!
Är inte alls bakfull idag, skumt.. Nu är älsklingen iväg på thai-träning och jag sitter bara framför datorn! Ska nog ta mig en dusch hihi.
Later
/ Emma M Zoëga

Frukost

Har precis köpt frukost till mig och Johanna! Himlans gott.. Nybakta frallor, kaffe och mini-muffin. Smurrismurr! Känns som att jag börjar komma in på banan igen!

/ Emma M Zoëga

tlött idag

Haha yes, är lite seg idag ja!

Efter all stress hämtade Robin upp mig och sedan drog vi till Landala för att hämta upp Rebecca. Vi drog till Slottskogen där vi mötte upp Jojje. Vi dukade upp med filtar, öl och vin. Dock hade vi bara en engångsgrill haha, som Rebecca släkte. Men vi ringde Henke så han köpte med sig två, phew..

Oliver och Daniel som vart med Roberth all day försökte få honom att åka till Slottskogen (han visste ju inget), och det var fan inte lätt. Det pep i telefonen hela tiden med sms där det stod "Han vägrar asså, hur fan ska vi göra" men tillslut så fick vi Roberth att ringa Robin och kollade vad han gjorde ifall han kunde köra dem till Slottis hahah så Robin åkte iväg och hämtade killarna..
När vi såg att de kom så tänkte vi "asså vi måste sjunga för Roberth när de kommer" , så han skämms riktigt haha. Det gjorde vi också, skrek som galningar så hela Slottskogen kollade på oss och Roberth ;) för roligt asså.. Allt blev lyckat tillslut och Roberth blev så glader :)

Men som sagt, är rätt seg idag haha! Inte så konstigt dock.. Öl och grejer och sen upp halv 6 idag, blääkh!
Juste, vi körde öl-pingpong , riktigt kul hahah!

Nu vet jag inte ritkigt vad jag skrivit heller hahahah, bara babblat på här. Men men.. Är seg och ingen frukost har jag hunnit äta.


/ Emma M Zoëga

tips?

Sen igår har jag haft någonting som sitter i min hals.. Jag har försökt med allt - vatten, knäckebröd, försökt pilla med fingret och med en kniv. Men det försvinner ju fan inte! Hur ska jag få bort det? Det börjar bli fett irriterande nu.. Hjälp mig!!!

/ Emma M Zoëga

sunshine

Torsdag idag.. Veckorna går så fort!

Idag blir det Sahlgrenska dirrekt efter jobbet, ska lämna ett antal prover där idag. Blev så jäkla arg sist jag var där (i fredags). Tydligen så gör man bara dessa prover jag ska göra mån-tors (specialprover) så jag blev "utkickad". Jävla kvinna! Labbet stänger kl. 16 och klockan var tjugo i fyra när hon sa det till mig. Man fick ju känslan av att hon ville gå hem och inte pallade ta alla mina prover.. Men men! Nytt försök idag.

Efter det blir det en snabbis till stan, har kollat ut en klänning jag vill ha.. Och det blir det nog ikväll när vi ska ha en överraskning för en viss person som fyllt år.

Jag som skulle tränat idag haha.. Hårdträning nästa vecka!

Berättar mer om överraskningsfesten imorgon.

Take care
/ Emma M Zoëga

♥ Jamie ♥

Stolt moster



/ Emma M Zoëga

stolt som tuppen

100611 kl. 06.20 fick min finaste älskade syster sin skrutt. En pojk på 4295 g och 52 cm lång. Jag är så jäkla glad, lycklig och helt galet stolt över min syster. Claes skickade en bild på killen till mig imorse nästan dirrekt efter beskedet. Han är så jäkla fin. Och ja.. Nu kommer tårarna igen! Jag längtar så sjukt mycket tills jag får komma till sjukhuset och hälsa på. Ge min syster världens största kram, massa pussar.

Jag tänker på alla tre hela tiden. Kan knappt koncentrera mig på jobbet.

Jag älskar dig syster, dig Claes och finaste lillkillen.

Eran
/ Emma M Zoëga

Oops..

..Såg nu att det var en vecka sedan jag uppdaterade. Men men! Har haft galet mycket att göra..

Den 1 Juli flyttar vi (på min födelsedag hihi). Jag och Robin alltså. Vi lämnade den lilla 1an som vi bodde i på Övre Majorsgatan, Linné, för ett tag sedan. Dåligt behandlade blev vi, det var ju trots allt en andrahands lägenhet.
Men nu, nu flyttar vi till Lunden. Nobelplatsen 1 / Danska vägen 99, 3 min från Redbergsplatsen. Hur bra? Hihi. Det är en 2a på 58 kvadrat och det bästa av allt, det är en hyresrätt. Så på måndag skriver vi på kontraktet och lägenheten är våran. Fyfan vad detta känns bra! Aldrig mer en andrahands lägenhet för oss kan jag lova. Och nu blir vi grannar med min älskade bror. Allt känns bara så jävla bra nu!

Efter jobbet blir det studentmottagning för min barndomsvän/granne. Taskigt väder för dem bara. Och idag, är det exakt 1 år sedan jag tog studenten. Kan inte förstå hur tiden kan gå så jäkla snabbt..!?

Denna veckan har jag hunnit med gymmet två ggr. Känns riktigt bra. Efter mottagningn ska jag iväg till gymmet igen. Tänkte köra ett 30 minuters spinningspass och efter köra lite armar, rygg och mage.

Take care

/ Emma M Zoëga

900602

Idag fyller min man hela 20 år :D Weeiii... GRATTIS GRATTIS GRATTIS <3

Han fick redan sin present igår faktiskt.. Han hade en aning om vad det skulle vara så! Idag ska vi fira honom med hans mamma i Mölnlycke. Vi ska grilla o så. Mycket mys!

Som sagt, i måndags tränade jag. Var på BodyBalance. Kändes som att det var en bra uppstart efter ett år utan träning. Dock var det rätt jobbigt men det var en lugn träning. Och igår blev det styrketräning. Jag har sån galet träningsvärk i armarna. Så Jonas från Emil Lundgren ska ta med sig sin tigerbalsam från Thailand imorn. Crazy shit tydligen!

Nu ska jag se till och få mig en till god kopp kaffe.

Talk to you later

/ Emma M Zoëga


RSS 2.0