2>

Laddad!

Utgång ikväll med Fidde & Co !!!!!!!!!
Hörs imorn.

Take care,
Emma M Zoëga.

MusikJustNu : Bob Marley - Bad boys!

Bad Boys

Oj vad längesen jag uppdaterade.. Sorry bout that! Har varit huuur upptagen som helst.

Idag var det julavslutning i Konserthuset och nu är det bara att se fram emot nästa avslutning som är på Operan, SUTDENTEN!  Gud jag vet knappt vad jag har gjort senaste tiden.. De mesta är nog utgång.. Med Fidde & Co, Emma.. underbara människor! Imorn är det utgång igen.. ska ....... livet asså! Är på G..

Nu ¨håller jag på med tvätt och städning, lite mindre kul men måste göras sedan blir det lite parmaskinka och sånt gott och sedan bedtime.. Skall jobba imorn, 0800-1700!

Bloggar mer sen.. tillbaka till städningen nu!



Emma och jag på Nivå förra onsdagen!

Man! I feel like a woman!

Sitter och lyssnar på Shania Twain - Man! I feel like a woman! på högsta volym.. Nostalgi! Dansade till denna låten när jag var 6 - 7 år (?) i Jazzdansen och jag var Shania i början.. Stod längre fram än alla andra och sjöng med på "Lets go girls" och sen började hela dansen! Haha.. 

                      
Vilken mysig helg jag haft, precis som gamla tider! I fredags åkte jag hem till Lisa (där Erica också var) efter brorsan och Tove! Vi tog det lugnt, skrattade, flummade och somnade.. haha! Lördagen såg ut att Erica åkte till jobbet runt 9 tiden och då passade jag och Lisa på att äta lite frukost, duscha och sedan åka in till stan! Otroligt mysigt.. Som förr! Åh vad jag har saknat det. Kvällen blev lugn igen, vi åkte hem till Lisa och hyrde en gammal film som vi brukade gilla, Bombay Dreams! HAHA.. Tack Lisa och Erica för allt.

Söndagen började med att jag inte kom hem från Floda, tåget gick inte pga att någon hade hoppat framför tåget precis innan Floda station.. Så 1,5 timma senare kom pappa och hämtade mig haha! När vi kom hem så blev det den traditionella pepparkaksbakningen som vi alltid har på Första Advent! Syrran, Claes, Mamma, Pappa, Robin och jag bakade.. Nu är det jul, IGEN! Visst går tiden fort? Efter allt bak och mycket fika åkte vi hem till älsklinge, vi hade ju 3 månader hihi.

Ska ta en dusch nu, hörs sen!

/ Emma M Zoëga


RSS 2.0