2>

happy

Jag kunde INTE vakna idag asså haha. Robin hoppade i sängen, kittlade mig, pussade på mig men nej, jag vill inte vakna. Han drog till gymmet och jag låg kvar och sov. Nu är han påväg hem, yay hihi!

Varför har inte Feburari 30 dagar? Den 30e är ju min och Robins dag haha.. Men men så vi får fira idag istället, eller den 2 Mars.. Vi har iaf 1,6 år nu hihi - och ja, jag är världens lyckligaste!

Ikväll kommer mamma och mormor hem från Rom. Mysigt!

Och imorn är det redan måndag igen.. Vilket betyder att jag ska upp 0540 - inte okej! Men får ju ifs träffa goaste Johanna och vi ska lära upp en tjej i receptionen som heter Tanja. Spännande!

Bloggar mer senare!

Later
/ Emma M Zoëga

ciao

Sitter och sjunger, som alltid. Försöker sjunga as snyggt men.. nej! Kommer aldrig kunna sjunga bra.

Malin hade middag idag, hon fyller hela 19 imorn. Min barndomsgranne! Och jag kom tänka på att jag blir 20 i år, fyfan. Nu får jag ålderskris, IGEN. Skulle egentligen gått ut efter middagen men ingen orkade hahah. Alla blev skit trötta. Så istället blev det "Hur fan visste du det?" och Gitarr Hero. Mycket skoj!

Imorgon åker jag till älskling. Ska se om vi kan komma iväg till IKEA och försöka se Farsan, men vi får se hur det blir.. 

Btw, blev as glad när jag såg att min cam funkade igen haha. Nördie i know men ändå, fett jobbigt. Så tog lite bilder för den lär säkert sluta fungera imorgon. Suck!

Nu blir det Step Up och sängen. Mys men tomt, utan min älskling!

NattiNatti losers!

Just fan, jag och Ph gick till Pc igår. Mycket mysigt hihi. Skulle egentligen tagit en öl men så blev det självklart inte. Och shots blev vi bjudna på av barkillen. Snäller! 

En glad mig.. Haha!

/ Emma M Zoëga


gilbert grape

Vilken mysig helg jag haft, i detta vinterväder.

I fredags efter jobbet åkte jag och älskus hem till Robins mamma Ann och hennes Fredrik i Mölnlycke. Där blev det god mat tillsammans och sedan fick jag Robin att kolla en liten stund på Let's Dance haha. Men han fick se lite av hockeyn också, så jämt ut. Plus att jag fick massage. Han också ifs.. Aja whatever!
Sen kollade vi på "Snackes On A Plane". Sjukt läskiga ormar som dödade människorna på planet hejvilt. Efter filmen går Robin och hämtar våra tandborstar, iaf vad jag tror.. Sen kommer han in i rummet och jag vänder mig mot hans sida och ser en jävla fucking orm komma mot mitt ansikte, hahahahaha. Jag blev så jäkla rädd att jag började gråta. Och ja, han fick dåligt samvete och började pussa på mig.. Men det är inte över än, jag kommer att hämnas en vacker dag!
På lördagen skottade Robin och Fredrik bort all snö som var på taket, och det var inte lite. Medans de höll på och kämpa passade jag först på att leka med Hugo (Robins lillebror) och sedan tog jag mig en promenad ner i djupa snön för att handla mjölk till Ann. Efter mycket tid ute i snön gick jag, Robin och Fredrik in och bastade, med kall bäss. Riktigt najs!

Sedan åkte jag hem till min älskade Andrea hihi. Onyttiga var vi som alltid när vi är med varandra haha. Vi kollade på världens bästa film, What's Eating Gilbert Grape . Underbar var den, Jag bara måste köpa den!

Sitter här i min säng och känner mig så jävla lycklig!


Sån jävla lycka! Arnie och Gilbert Grape.

/ Emma M Zoëga 


work work work

Nu ska jag snart kila till jobbet. Träffa min darling Johanna!
Mer uppdatering senare!
/ Emma M Zoëga

Alla hjärtans dag

Jag älskar min pojkis.
Fireflies
/ Emma M Zoëga

happy

Igår efter jobbet fick jag sätta mig på Axessakuten så jag kunde få medicin för urinvägsinfektion. Hatar det verkligen! Har ifs inte lika ont som förra gången men det är fortfarande jobbigt att gå runt kissnödig hela tiden även om man inte är det, och svedan när man kissar!

Efter apoteket åkte jag hem till älskus. Vi kollade på Let's Dance med Peter (Robins pappa) och hans Tina. Riktigt mysigt! Och fyfan vad Elin Kling är smal. Jisses!

Tog en fika med ElliePellie tidigare idag, sen gick vi till 4Gott hihi och köpte för mycket godis! Vi gick hem hit o drack te och kollade massa gamla bilder på oss. Massa fniss och garv!

Nu ska jag fixa mig för att möta upp LisaFisa och ta några öl med henne! MYCKET TREVLIGT!

Här kommer en 3 år gammal? bild på mig och Ella haha. Visst är vi sötisar!?



/ Emma M Zoëga


du är det finaste jag vet

Kolla så små vi ser ut :) här har vi haft 3 månader ungefär, mer eller mindre! Och snart har vi 1,6 år <3

/ Emma M Zoëga


come let us sing

Då har jag precis ätit upp min sallad. Idag blev det salladsblad av olika sorter, två tomater, en halv avokado och ett ägg. Mums! Och olivolja såklart.

Haft en bra dag på jobbet, as always. Haft full rulle idag och tiden har runnit iväg som den brukar. Och helt plötsligt dog våra datorer haha. Så vi kunde varken svara på mail/anmälningar eller i växeln. Panik hade vi!

Igår snackade jag och Johanna om att man är så "klantig" ibland, som att t ex glömma plånboken på sätet helt öppet i bilen under en helt natt osv. Samma kväll lägger jag mig i badet, med min iPod. Tror ni inte då att den plumsar i vattnet? Jag blev så jäkla förbannad på mig själv, och när vi hade pratat om detta liksom, "det är så typiskt mig". Men vet ni vad? DEN FUNKAR IDAG, yaaay!

Imorgon fyller Bengan (värdlens bästa vaktmästare) hela 64 år, då blir det fika! 

Nu ska diskmaskinen tömmas, det ska packas ner massa i resväskan och sen blir det väl nästan sovdax? Ska göra mig en kopp te till, lyssna på najs musik på iPoden och fixa detta nu.

Ta hand om er!

/ Emma M Zoëga

K&Q

Jag hade gärna velat se 30 Seconds to Mars live och höra dem sjunga Kings and Queens. Riktigt najs hade det varit!


Jag förstår inte vart dagarna tar vägen på jobbet. Dagarna går i ett, vilket är rätt skönt. Bara det att jag och världens goaste Johanna hinner ALDRIG prata privata grejer under dagarna. Utan det blir efter jag slutat halv 3 för det börjar det bli lugnare. Så det slutar alltid med att jag åker hem 1,5 timma efter jag slutat haha.

Om vi återgår till Avatar , så var den jäkligt bra. Robin tyckte också den var fet! Blev typ kär i han rullstolskillen när han blev sin Avatar-gubbe. Hade gärna sätt den igen. Men fasiken var dyra biljetterna var, 150 spänn för att se den i 3D men det var det värt. Det jobbigaste var bara att de där fula glasögonen man fick var ju to big för mitt lilla huvud/ansikte så de åkte ner massa, så där satt jag och drog upp dem på näsan som en gammal dam haha. Robins mamma Ann smsade mig igår, hon skulle också på bio. Hon visade upp mig för hennes kompis, hon är så himla go!

Nej om man skulle försöka fixa lite käk kankse? En tomatsallad? Yes, det får det bli.

Later losers!

/ Emma M Zoëga


bio bio bio

Blir mycket bio för mig!

I lördags mötte jag upp söta Maria, vi fåg på Instängd 2 - mer äcklig än läskig tycker jag, och mycket spänning typ haha. Om vi skrek till flera ggr? Ohja, det gjorde vi. Saknat den tjejen!

Åkte hem till en tröt pojkis igår, söt är han. Vi bestämde oss för att boka biljetter till Avatar 3D idag och den ska vi gå och se idag vid 20.30. Myspys!

Har inte tid att sitta framför datorn egentligen. Måste börja packa lite, bara 2 veckor kvar ungefär. Weeiii !
Så hejdå, vi hörs innan/efter bion.

Haha en glad bild på Maria och mig från i somras!

/ Emma M Zoëga


Amor Vincit Omnia

/ Emma M Zoëga


Euw

Jisses. Är helt slut i kroppen efter inatt.. Kul att vakna upp kallsvettandes och känna att illamåendet blir värre och värre och man börjar kräkas. Som tur var pappa vaken och fick hjälpa mig. Kunde knappt gå till toa, var helt skakig i hela kroppen! Jag har inte haft kräksjukan sen jag var 6 år kanske..
Har bara fått i mig två mackor idag, vitt bröd.. Tror inte min mage klarar av riktig mat.. Orkar knappt sitta här och blogga för jag mår så illa.

Iaf, jag är sjukt nöjd med min tatuering. Och har redan planerat nästa haha! Skön smärta, ohja! Ska ta kort på den så snart som möjligt. Känns helt sjukt att jag har en tattoo.

Måste lägga mig ner igen..


Take care.
/ Emma M Zoëga

Sweet

I love monday
totally tuesday
wild wednesday
daydreaming, it must be thursday
finally friday
seduced on a saturday
sunday for the one I love.

/ Emma M Zoëga

yo whats up

Hade precis ett långt samtal med världens bästa morfar. Han åker till Thailand imorn och är borta i 3 hela veckor. Fyfan vad fuskit!!! Haha.. Tänkte att jag skulle smugglas med i resväskan hihi.

Igår åkte jag och träffade Robin och Johannes aka Jojje männ en stund och sedan mötte jag upp min söta Olivia. Vi tog oss en promenad från kungsport och gick till mitt älskade Haga där vi tog en fika på Biscuit. Mycket mysigt. Vi pratade om livet, utgångar, minnen - ja allt.

Jag är ju så jäkla nervös inför imorn. Kommer säkert sitta helt frånvarande i receptionen imorn hahah. Inte det att jag är rädd för att jag kommer ha tatueringen resten av livet utan just att nu händer det . Har ju velat tatuera mig sen jag var 16 liksom! Tur att Robin följer med och håller mig i handen hihi.

Har inte ätit på ett bra jävla tag så det blir nog dags för lite sallad nu med mami.

See ya later losers!



Jag inne på Karisma!

/ Emma M Zoëga

RSS 2.0