2>

Godis hihi

Nu sitter jag i köket i duntofflor, svarta shorts (bomull) och min Juicykofta och funderar på om jag bara ska kila till 7eleven som ligger här nere på hörnet och köpa lite godis jag kan ha till DH, eller vad säger ni? Hihi.. Ska nog ta en dusch först så jag känner mig riktigt fräsch, och sen när DH är slut är det bara att borsta tänderna och hoppa i säng, ska upp hyfsat tidigt imorgon fast inte riktigt lika tidigt som idag.
Mamma och jag har kollat igenom lite med Bad Gastein-resan, det gick rätt bra.. bara det att så fort jag och mamma pratar om ekonomi så blir det alltid småtjaffs typ haha.. Jaja! 

Imorgon ska jag först fixa nytt pass med mamma (stackars henne, får tjata hela tiden på mig) och sedan kl. 1335 går bussen till Emma hihi, yay! Imorgon blir det "grekh"-kväll som vi kallar det maha!  

Ha en mysig tisdag :*
/ Emma M Zoëga


Jag och Emma

Resan måste snart bokas!

Snart skall resan bokas (förhoppningsvis, eller den SKA bokas) till Österrike, Bad Gastein. Vecka 5 åker jag och Louise dit hihi.. Det ska bli så underbart, mycket skidåkning, tid för oss själva med SPA och olika sådana saker, party.. Vi ska leva livet! Hihihihiihihihihihihiih

 

WorkWorkWork

Hejhopp alla! Allt bra? Idag har jag jobbat, började 0715 så fick alltså gå upp runt halv sex imorse så jag skulle hinna med allting.. Jobbade bara halvdag idag och nu är jag hur trött som helst! Det som är skönt med att gå upp tidigt är att man verkligen får hela dagen!

Hur ser planerna ut ikväll? Jo, kankse, men bara kankse, så ska jag hem till en arbetskamrat till mig och äta middag och tjöta lite.. Om det inte blir av skall jag fixa i mitt rum, tycks ju aldrig bli klar och det är så himla typiskt mig! Bläh.. Vad ska ni hitta på ikväll?

Ps. Härlig höstdag det är idag - hihi.


Gooooodmooorning

Gud vad skönt att det inte är skola idag.. Ställde klockan på 0900 men gick upp för kankse 10 min sedan! Lollo ringde, hon ska komma hit en stund nu hihi.. Alla tillfällen som finns, då träffas vi haha!

Idag ska det fixas lite "tråkiga" grejer, först blir det lunch med mamma (det är ju mysigt dock) och det blir nog sushi för oss idag hihi.. Sen skall det fixas nytt pass, nytt id.. Jag hatar att ta sånna kort. Spec nu när passkorten ska tas framifrån, usch! Detta är verkligen saker jag aldrig orkar ta tag i själv så det är ju tur att jag fortfarande bor hemma så mamma kan pusha på mig lite haha!

Nä nu är mitt te klart och lollo kommer vilken sekund som helst , yay! Vi hörs sen alla..

Pussis,
Emma M Zoëga


Gammal bild dock från Malmö när jag var ock hälsa på, men det är iaf på Min Lille Skatte Pige Louise hihi

Sorry..

Gud förlåt för en dålig uppdatering.. Flera av mina vänner har sagt till mig att jag måste uppdatera bloggen, vilket jag gör nu (äntligen) haha.. Det har hänt så mycket under tiden jag inte bloggat så har inte haft ork, eller tid att skriva! Om ni vill veta något, hojta bara till : )

Äntligen är det lov också, hur underbart är inte det då? Hihi.. På torsdag så har jag och Robin varit tillsammans 2 månader, nu känns det som tiden går fortare och fortare.. Saknar min älskling!
Har väl inga direkta planer under lovet så , ska väl göra det man brukar göra på lov, som alla andra! Måste dock plugga, har två prov v. 45, bläh! Men inget prat om skolan.. mår halv dåligt av den pga PA! Men men.. det löser sig!

Ska snart iväg och träffa Louise, vi ska äta pizza o grejer.. Mysa helt enkelt! Jag älskar min lille skatt.. Vi pratar danska hela tiden, så himla underbart haha! Och skoj..

Hörs sen kanske! Förresten, vad ska ni göra under lovet?

Take care,
Emma M Zoëga!


Antingen så är det hamburgare eller pizza.. Verkar som jag aldrig kan få nog av fett haha!(?)


Sunshine.

Vilken skoldag jag har idag,, försov mig dock till HistoriaB lektionen men den skulle bara vara 30 min idag och sen har jag Filosofi en timma, sen slutar jag 1030.. Hur skönt är inte det då på en skala 1-10 ? Hihi.. Efter skolan åker jag hem, städar klart mitt rum och fortsätter med packningen.. (vi åker ju imorgon) Jag är verkligen dålig på att packa.. jaja haha! Näe nu måste jag fortsätta här innan jag åker till skolan.. 

Puss på er,
Emma M Zoëga.

Såhär ser jag ut nu haha.. (Leker fjortis?)

 

Göteborgs Högre Samskola och morfar!

Åh vad jag längtar till onsdag nästa vecka, 3B åker till Stockholm(arna)! Vi kommer ha ett antal studiebesök som vi ska klara av, bla Riksdagen.. Det ska bli rätt kul att se faktiskt! Äta gemensamma middagar osv.. Det blir väl lite shopping också, mycket fika.. Halva klassen åker typ hem på fredagen (då det är planerat att åka hem) men vi  som är myndiga , får stanna kvar om vi vill.. Så det hade jag och Paulina tänkt att göra. Vi kommer att stanna hos min morfar som bor i Tyresö.. Det ska bli mysigt att få träffa honom , vi har inte träffats på ett tag nu faktiskt! Så när vi kommer hem på söndagen kommer ni att få läsa om alla våra äventyr haha..

Ikväll blir det utgång, mums på det. Med Emma.. Vi har inte träffats på ett tag nu så det ska bli kul! Är redan grymt taggad.. Skulle varit kul om Louise och Paulina hade följt med ut men P ska till pojkvännen i Halmstad och L till pojkvännen i Malmö haha! Iaf, vi kommer möta upp några kompisar ute också så det bli nog skoj.. Med lite alkohol i kroppen så blir väl allt kul? Höhö.. Mer om kvällen imorgon.

Vad ska ni hitta på ikväll ?

 
Haha sötismorfar står i morgonrock på den högra bilden..  

Ha en bra kväll, take care.
Emma M Zoëga.                                                     


Wuhuw, äntligen fredag!

Denna veckan har gått så grymt fort.. Nu ska jag springa iväg och möta upp Louise, vid Brillman hihi.. Vi ska fika med Gaby som fyller 19 idag : ) grattisgrattis..

Hörs sen läsare, take care <3
Emma M Zoëga


Sen blir det fika med denna tösen : ) Jag och Erica hihi

High on you.

Förlåt för grymt dålig updatering.. Ska bli bättre!

Nu sitter jag i sängen och hostar.. Har blivit jätte förkyld! Tycks aldrig blir frisk (?) Idag träffade jag Louise (igen) hihi.. Vi träffas typ, varje dag nu. Jag bara älskar att hon har flyttat hem! Vi tog en kaffe innan jag åkte till Robin också. Min lilla skrutt har snaggat sig hihi.. Men det blev bättre än jag trodde! Vi kollade på filmen Wall-e , så snuttit haha.

Jag gjorde ett test som Lollo hittade, ett personlighetstest.. Såhär blev det:


 

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.


Tycker ni att något av det stämmer? haha..


Min fine lille skatt (dansk dialekt) .. (Ella till höger , med västen och Acnetröjan)

Btw, jag och lollo pratar danska hela tiden! 

Later,
Emma M Zoëga. 

RSS 2.0