2>

Idag torsdag, sen helg.

Nu blir det först promenad med Izzie (Malins hund) och sen träning med Louise! Vi hörs sen : ) Jo just det, jag har hittat massa bra till PA !! Mer om det sen..

Later,
Emma M Zoëga.


Imornimornimorn

4 roliga saker att göra imorn :

[x] Frukost med Louise
[x] Några få lektioner i skolan 
[x] Planering med Paulina om fonden vi skall starta
[x] Åka till ääääälskliiingeeen hihi


Nu är det sovdax : )
Snyggingpojkvännen

YES!

Min ide om fonden om Progeria gick in , nu blir det mitt och Paulinas projektarbete! Vi har massa bra ideer! Let's fight !


Come on!

Ni kommer väl ihåg vad som händer på måndagar runt 1045? Jo jag träffar ju Louise då hihi, för vår traditionella fika som tycks vilja bli längre än vad vi har tid till. Idag blev det flummigare än vanligt haha. Så underbart att Lousie har flyttat hem igen från Malmö! Dagen idag har varit så bra :) 

(Mitt illamående vill inte försvinna heller och inte nog med det, nu har jag ont i halsen också! Vad är det som händer med min kropp? COME ON! )

Jag har kommit på vad jag vill göra, jag vill göra en Progeriafond där man kan samla in pengar till forskningen om Progeria. Jag har verkligen fastnat för den här sjukdomen och det gör mig så ledsen att vi inte kan göra något åt det. Kolla på Ashley , visst är hon söt? När hon pratar så kan jag seriöst inte hålla tårarna inne.

http://www.youtube.com/watch?v=8D4S3pDjPiU

Om vi nu skulle vara i hennes situation så ska man inte behöva "anpassa" sig till att försöka låta bli de blickar och kommentarer man kan få. Jag vill träffa en person som har denna sjukdomen, skriva ett reportage och ah.. Åh det kommer upp så många ideer.

Här är Hayley som dokumentären handlade om i lördags. Så söt :)


Going wrong.

Mina känslor är totalt blandade idag, jag är glad, ledsen, arg, besviken ja allt. Träffade en kompis igår, ehm det skulle inte bli jätte länge tänkte jag med tanke på att jag är sjuk men tiden gick och jag missade sista vagnen hem. Vi pratade om mycket.. Jobb, kärlek, sport, minnen osv.

Morgonen började väl kanske inte jätte bra, småtjaffsade med min pojkvän så jag började gråta. Sen går jag upp för att göra frukost, och då är mamma typ "konstig" eller mer, kort mot mig.. Så jag sätter mig i sängen med frukosten och sätter på tvn och ser slutet av dokumentären "Hayley: Äldre än sin mormor". Då kom självklart tårarna igen:

"Sexåriga Hayley har den ovanliga sjukdomen progeria, som innebär att kroppen åldras åtta gånger snabbare än hos friska människor. Progeria är en aggressiv sjukdom och de som drabbas lever i ungefär 13 år. Hayley har inget hår på sitt huvud och kommer inom de näramste åren att få rynkig hy och tandproblem. Det enda som inte påverkas av sjukdomen är hjärnan"


Jag blir så frustrerad på att man inte har hittat något bot mot denna sjukdomen eller alla andra sjukdomar. Vad är det som händer med forskningen? Snabba på! Och vad har vi att klaga på? Ingenting egentligen.. vi klagar på utseende, bröst, smink, den ena har längre ögonfransar än den andre, hon är smal, hon är tjock. Lägg av! Vi har ju det bra , vi måste sluta klaga på oss själva. Självförtroendet ska fram! Jag menar, de som är sjuka, ska de klaga på samma sätt som vi? Det är inte riktigt så..

http://www.youtube.com/watch?v=G7qEivYkgZM
En utav världens bästa låtar. Lyssna och njut!

Take care,
Emma M Zoëga.

Åre next?

Idag träffade jag Louise som vanligt för vår nu traditionella fika som vi har på måndagar hihi. Vi satt på FrökenOlsson i nästan 3 timmar sedan en snabb sväng på stan.. Vi pratade mycket om gamla minnen bla när vi var i Stöten och åkte skidor med klassen , för typ 3 årsen (?) så vi blev allt lite sugna eller väldigt sugna på att åka till Åre vi två.. Jag vill och hoppas att det blir av hihi..! Louise är så underbar, bästa vännen

Imorn ska jag till min lilla älskling också hihi , läääängtaaar


Känner mig glad idag på något sätt.. (Bilden är från lördagdag, stan med Andrea)

Partey!

Vilken helg jag har haft! Helt perfekt..

I fredagskväll åkte jag till Andrea (som jag inte träffat på jätte länge) så det var mysigt att få träffa henne.. Vi åt middag med hennes familj och lite så sedan köpte vi godis, för 70 spänn och mumsade i oss det till film. Vi somnade dock väldigt tidigt , på golvet haha..Är man trött så är man. På lördagdag åkte vi in till staden en stund, köpte sushi och så satte vi oss vid kanalen i solen och åt. Mysigt!

När jag kom hem från stan så började jag fixa mig.. Det var tjejmiddag hos Linn! Och då kom det vanliga problemet, vad ska man ha på sig? Jag testade flera olika outfits men tillslut bestämde jag mig haha.. Vilket dilema man kan ha! Sedan mötte jag Ella vid centralstationen för att ta pendeln till Linn. Där blev det god mat, dricka, skratt och mycket prat.. Grymt kul. Vid halv tolv gick vi ut och fortsatte firandet av att Linn fyllt 18 inne i stan.. Härlig kväll tjejer !

Idag är jag trött haha.. Tog en kaffe med Louise förut som också kom förbi igår , och Marcus, hennes pojkvän.

 
Ella såg ut såhär och...                                                    .. jag såhär hihi!

Congratz säger vi till Kicki.

Idag har det varit en underbar dag.. Lugn och mysig! Och ännu mer mys blir det i helgen..

Imorse åt jag frukost med mamma , frukost på sängen.. wuhuw! Jag tog en dusch och sedan kom Robin och gud vad jag har saknat min älskling. Vi har tog det lugnt.. kollade på en film, var på axessakuten (han har gjort något med sin tunga, haha) och bra gick det där.. vi följde faktiskt med Malin på en promenad med Izzie (Malins hund, Min guddotter hihi) , åt middag med mamma och pappa! Åh det har bara varit så slappt och mysigt idag.

Imorgon under dagen ska jag och Paulina sätta oss på EspressoHouse och plugga hela dagen , vi har nämligen inlämning imorn i Samhällskunskap C. Sedan ska jag vinka av henne vid tåget , hon ska till sin Pontus i Halmstad. Mys på dom två hihi.
På kvällen åker jag till Andrea som jag inte har träffat på hur länge som helst så det ska också bli mysigt.. Jag gillar våra kvällar haha! Det brukar sluta med att vi mår illa , och ni kan nästan gissa er till anledningen va? Jo för vi äter Alltid för mycket godis och grejer haha.. Jag ser fram emot fredagen!

Mer om helgen skriver jag om imorn.

Karros syster Kicki blev mamma för andra gången idag , så nu får lilla goa Nathalie en lillebror :) grattis till er! Just det ja, Olivia ringde igår.. Puss på det :* saknar dig gumman.

Nu är det bedtime, iaf för mig.

Sleeptight,
Emma M Zoëga.

 
Andrea och Jag.                       Älsklingen.

Redan måndag!

Jag verkligen kände för att ha söndag idag, även om helgen har varit väldigt lugn. Jag är dock sjuk men åh var jobbigt det var att gå upp imorse.. Tycker inte ni det? Men när man väl är uppe så är det rätt okej faktiskt. Men när alarmet ringer och man ska försöka öppna ögonen, slänga benen över sängen är det svårt. Jag känner mig som Kalle Anka!

Idag på hålan åkte jag, Louise och Marcus ( = Lollos pojkvän) till Casa, min och Louise gamla skola. Den är så himla mysig.. Alla är som en stor familj där verkligen! Kul att hälsa på alla gamla lärare.. Ziad och Ulf, som två "pappor" haha! Efter det åkte jag och Louise till Fröken Olsson och tog varsin te och snackade lite. Puss på det!
Annars efter skolan idag har det väl inte hänt så mycket förutom att jag har ätit, kollat tv och pluggat haha! Och nu blir der mer plugg.. Har inlämning i Samhällskunskap C på fredag. Man ska skriva om en stormakt och jag skriver (självklart) om USA!

Nu ska jag fortsätta plugga och göra lite te! Förresten, vad gjorde ni i helgen? För mig blev det en Mor- och dotter helg. Faktiskt mysigt att få umgås lite med sin familj.

Take care,
Emma M Zoëga.


Maha

Littlebrother <3

 

Myskväll.

Nu har jag, mamma och syrran myskväll hihi : ) bara vi  tre tjejer! Vi har precis ätit suhi och druckit lite öl och snart blir det film och godis och något som man verkligen ska ha till film , popcorn maha : ) Vad ska ni göra ikväll ? : )

Later,
Emma M Zoëga. <3


Jag, systerson och syrran : )

Happy B-day !

Massa grattis till min Pauie som fyller 18 idag hihi : ) Nu kan vi äntligen gå ut tillsammans <3 Du är en av de underbaraste personerna som finns i mitt liv.

Jag älskar dig / Emma M Zoëga


Paulina och Jag. Vi är så Bra!


Shopping, plugg och träning.

Åh idag på rasten gick vi runt på stan, jag Paulina och Ella.. Vi gick in på Raglady och vad hände där? Jo jag köpte en tröja från Juicy Couture.. Så fin är den! Lägger upp en bild på den imorgon.. Efter skolan träffade jag Louise så gick vi till biblioteket och pluggade lite sedan tog vi en fika.. Jag hade dans idag, det är verkligen så sjukt kul ! Hihi..

Imorgon ska jag hem till älsklingen.. först ska vi på stan och köpa present till hans ena lillebror Hugo sedan hem till hans mamma! Längtar..

Vad har ni gjort idag? Visst går veckan fort när tisdagen är över :D



Juicy har så himla mysiga kläder och dyrligt hihi

Bästis



Godis och mys med Louise nu hihi

Tisdagen äntligen över!

Änligen var den jobbiga tisdagen över haha! Klassen hade dock väldigt kul på Filosofin idag, alla var flummiga, vi fnissade och skrattade och grejer.. jag SPRANG ut från lektionen för jag skrattade så sjukt mycket (kunde inte andas och var helt röd i ansiktet) HAHA.. Men kul var det!

Träffade Louise efter skolan, vi tog varsin iste på Fröken Olsson på uteserveringen på den lilla gården sedan åt vi middag, sushi.. En favorit i vårat liv :)

Nu blir det plugg, jag hör av mig senare..

Puss,
Emma M Zoëga.

Monday it's over.

Jag gillar måndagar har jag kommit fram till haha. Börjar tidigt dock men det är bara två lektioner sedan har jag håla från halv elva till ett, ibland två om jag har lite att göra.. Sen en sista lektion! Hur skönt är inte det då? Träffade Louise på hålan , vilket är våran nya tradition haha. Vi ska plugga och luncha tillsammans varje måndag. Grymt mysigt.. Det blev faktiskt Emma och Louise hela dagen nästan.. Jag älskar att hon flyttat hem igen!

Gud vad jag är trött nu.. Kom hem halv två inatt ungefär! Jag var hos min älskling hihi och jag saknar honom redan! Tur att mobilen och internet finns så man kan "stay in touch" när man vill.

Imorgon har jag en seg dag framför mig men det är bara att ta sig igenom, iaf försöka och göra så gott det går haha! Nä nu ska jag fixa mina naglar och sen sova.. Sov gott alla!

Take care,
Emma M Zoëga.

RSS 2.0