2>

Två klänningar till önskelistan.

Underbara klänningar.

Klänning 1.


Klänning 2.


Nu måste jag fortsätta leta efter mina nycklar. Lyckas ALLTID tappa bort dom när jag kommer hem haha! Och min lektion börjar om 13 min! Vi hörs sen..

/ Emma M Zoëga.


A.MQ

Idag önskar jag att det var sommar så man kunde ha på sig denna mysiga tröjan från MQueen till ett par ljusa slitna jeans och vita converse!


Älsklingar igen!

Är dom snygga eller är dom snygga? Åh.


Helgen är över, men..

..den har varit jätte bra! I fredags kom L hit, vi lagade mat till oss och mamma sedan gjorde vi oss lite i ordning och gick ut och tog några glas vin. Först Avalon och sedan Aveny No1. Hur trevligt som helst..Och mycket skratt blev det med bästa vännen! Tack för det.

Igår kom min bebis hem, Isak. Han har nämligen fyllt 3 nu så vi skulle fira honom lite. Det blev bio (Spöket Laban) , BR där han köpte en favorit, en bil från filmen Bilar. (För den heter väl så?)
På kvällen blev det lite mys med godis och sånt.. Isak badade med sina 16 badankor haha.. Efter han hade lagt sig så satte jag och mamma på en film, en riktig tjejfilm och bara 45 minuter senare kom älsklingen.. Så himla snallt att han ville kolla klart filmen med mig och mamma, good så golligt!

Idag blev det lite pyssel o grejer.. hihi!

Tack mamma, älsklingen och Louise för ni gjorde min helg!

Puss,
Emma M Zoëga.


Jag och min bebis i från i somras..


Bar Centro och den lilla svarta.

Denna veckan har jag faktiskt inte mått jätte bra psykiskt så har faktiskt inte gått till skolan speciellt mycket, det jag missat får jag ta igen senare. Tog en kaffe med Louise (bylouise.blogg.se) på Bar Centro, som vanligt hihi. Och det är alltid lika mysigt! Efter detta tog vi en sväng till H&M och där finns ju världens finaste klännig/ar. Jag döööör vad fina.. Tur att alla är "Sold out". Storlek 40 finns kvar men den passar inte riktigt om man har 34.. Eller ska jag komma med en säck?

Vad händer ikväll? Jo ska antagligen träffa Louise lite senare men först åker jag till älsklingen en stund tror jag hihi.. Och middag med mamma. Hur skall jag hinna allt detta? Typiskt mig.. Men man vill ju träffa alla man bryr sig om hela tiden.

Har inte hört något från Emma idag, men fick ett sms innan hon gick på planet. Nu är hon bland alla pyramider.. Skönt för henne! Överraskning till Emma finns det när hon kommer hem hihi!

Nu skall jag fixa i ordning i mitt rum, plugga lite och ta ett bad tror jag. Det är ju så fruktansvärt kallt ute så det blir bra med ett bad, värma sig lite..

Take care,
Emma M Zoëga.

 
Bar Centro (Känns inte som att du        Mina älsklingar!!!
är i Sverige när du  är där)

Höst eller vadå?

Fyfan säger jag bara, vilket väder det är idag, det är ingen ide att man sminkat sig, och frisyren? Glöm den.. Och ingen bra start på dagen hade jag heller! Kunde inte sova igår, var pigg men tillslut kunda jag tvinga mig till sömns haha, runt 2tiden.. Sovit 5 timmar inatt, kul! Kom till skolan, HiB kl. 0815 var första lektionen, tror ni vi hade det? NEJ.. Sovmorgon, fick jag info om det? NEJ.. Blev lagom sur så jag åkte hem, och nu sitter jag i sängen och dricker te hihi..

Efter skolan ska jag hem till älsklingen hihi.. och bli lite ompysslad!
PS. Gospel gör mig glad..



I Give You My Heart Lyrics

This is my desire,
To honor You
Lord with all my heart,
I worship You

All I have within me,
I give You praise
All that I adore
Is in You

Lord, I give You my heart,
I give You my soul
I live for You alone
Every breath that I take,
Every moment I'm awake
Lord have your way in me

/ Emma M Zoëga

Gospel,

kan det vara något bra för mig och Louise tro med tanke på allt? Det lockar oss jävligt mycket..'


L. Emanuelsson

Är inte hon underbar då eller? TACK mitt hjärta, för stöd, kramar o allt hihi.. (flummet på hm, flummet fooorfeeeeeeeen louiseöööööööö min skatt pige! mahahahah hihihi mjaaaa lala NÖÖÖÖööööÖÖÖööö)


Love.

-

Livet har lärt oss att kärlek inte består av att stirra på varandra, utan att titta i samma riktning.


Imogen Heap

Efter att jag och Lollo lyssnade på Hide and Seek på Centro har jag inte kunnat sluta lyssna på Imogen Heap alls.. Jag lever mig in i låten på något sätt, som om jag är med i en film!

Louise ikväll. Jag älskar henne!

Ciao,
Emma M Zoëga.

"Hallelujah" - 2010

Lyssnat på Imogen Heap hela dagen känns det som..  Det har varit en jobbig eftermiddag/kväll.. Ångest för studenten osv! Därför längtar jag ännu mer tills onsdag, då ska jag sova hos Louise och längtar tills jag ska träffa älsklingen.. De som betyder så mycket för mig! Mest mest mest..

Lollo, jag känner allt vi skulle uppleva i BG! Det blir 2010 ist..

/ Emma M Zoëga

Pancakes and things

Torsdagen blev mysig..  Erica kom till mig efter skolan, vi åkte och fixade min folkdräkt sedan åkte vi hem till mig igen och lagade pannkakor, så himla gott hihi! Mina blev inte alls bra så E fick steka alla haha.. Och smör blev det i stora lass, haha! Följde Erica en bit på vägen när hon skulle hem och jag satte på mig träningskläderna och tog en vända på SATS, gymet dock. Duktigt av mig, andra träningen denna veckan, stolt.. med tanke på att jag inte tränat på 4 weeks.

Fredagen började med prov i Engelska C , grymt segt.. Sedan träffade jag Louise hihi och sikken mysig idag vi fick! Flummiga var vi idag också.. back to förskolan typ! Man behöver ju inte vara vuxen jämt, eller hur? Ikväll blir det räkor och mys med mamma och pappa faktiskt.. Och som jag trodde så blir det ingen vit helg..

Vi får höras sen!
Emma M Zoëga
<3

 
Är inte amerikanska pannkakor typ det godaste som finns? : ) hihi


Sista dansen för mig, oss.

Nu har vi börjat med folkdansen igen.. Vilket betyder att julen börjar närma sig, så himla mysigt! Det tråkiga är bara att det är sista gången nu. I år dansar vi 3or Daldansen. Nu ska jag nog göra mig lite te och ringa och fixa folkdräkt.

Vi hörs senare,
Emma M Zoëga.


Folkdansen i 2an.. Ser ni mig? haha

Barack Obama? Ja tack!



Eller hur var det bra att Obama vann? Eller tyckte ni McCain?

Vad gör ni? Just nu sitter jag i köket med mitt nygjorda goda kaffe och skriver mitt Etikarbete (ReligionB) som ska lämnas in nästa vecka.. Ska försöka bli klar så snabbt som möjligt! Usch vi har så himla mycket i skolan nu, är jätte stressad! Har ni mycket också? Nej jag hinner inte skriva mer, måste fortsätta med mitt arbete innan jag ska kila iväg till skolan..

Puss,
Emma M Zoëga.


TheCoolSchoolGang

Imorgon kl. 0930 har jag prov i Latin så får nog ta och plugga lite (?)



Paulina , Jag och Ella !
(Bilden på oss tre är tagen i våras..)


Lyssna till ditt hjärta.

Är jag för desperat? Eller är det normalt? Blir jag tjatig och jobbig? Eller är det gulligt?
Jag saknar dig..

CoolSchool

 Skola imorgon igen! Tiden går så fort.. Snart student, om ca 7 månader minus lov och studiedagar! Läskigt! Imorgon blir det också fika med Louise.. Har saknat henne nu när hon har varit i Malmö hos Marcus. Haha jag lyssnar fortfarande på Kevin Borg - Lyssna till ditt hjärta.. Just det, är det inte lite läskigt att min pojkvän och Kevin har samma efternamn? hihi.. Jaja, nu är det dags att borsta tänderna och fixa mig i ordning inför natten i min sköna tomma lilla säng..

Sweet dreams,
Emma M Zoëga.

RB

Jag saknar min pojkvän .

Lyssna till ditt hjärta

Vilket bra slut på lovet jag haft ! Har varit hos Emma hela helgen och jag kan lova er, det har bara varit skratt.. Konstant! Och har vi fetat oss? Om vi har, haha.. Ni vill inte veta hur våran fredag såg ut när det gäller mat.. Vill ni veta?
Lördagen, vilken kväll.. Herregud! Vet inte om jag ska berätta hur lördagen var men det var då vilt kan jag säga haha.. Vi trillade i diket o grejer! Minnerförlust.. Tyvärr asså , men utav de som vi kommer ihåg var hur kul som helst! Säg bara till om ni vill veta något..

Min helg med Emma har varit så sjukt mysig.. Äntligen ensamna i ett stort hur och verkligen kunna umgås med varandra, prata om saker och ting! Och skratta.. Så underbart och kul! Och jag saknar TJ , världens sötaste Shitzu hihi.. Kommer bild på honom imorn!

http://www.youtube.com/watch?v=p4bWE03xdVg&feature=related så fruktansvärt bra och han är ju så snygg! 

Take care,
Emma M Zoëga.


Emma och jag.. (3 veckor gammal bild)


RSS 2.0