2>

HejHoppLingonSnopp!

Nu ska jag strax kila iväg till min mattelektion (privat), blä.. men har prov nästa vecka så måste ju!
Hihihi Louise, jag längtar till helgen :) wiihhhuuuuww !! haha..

Hör av mig sedan, CIAO!
Emma.


BedTime.

Nu är det snart dags att sova med tanke på att det har varit en "hålla-igång-helg" men också grymt lyckad eftersom jag har fått träffat underbara varelser men också för att jag börjar 0815 imorgon, blä! Har verkligen ingen lust alls att gå till skolan imorn, men måste, peppapeppa!
Nu skall jag sätta på musiken i min iPod och lyssna på mina favoriter, speciellt J Holiday och Maxwell och läsa boken till Svenska C provet!

Tack alla för en underbar helg.
Emma.

 


News News and News.


Jag, Pauie och Ellie ska ha en redovisning om aktuella nyheter nästa måndag! Så igår satt vi hemma hos Pauie, kollade på film, mös och checkade i GP! Vi ska ha en utrikes, en inrikes och så tänkte vi att vi tar en Göteborg också så jag tänkte alltså skriva om Al Gore (i like him)!!
Bilder från helgen kommer om en stund.

Ciao.
Emma


so..



Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på iPoden, på min favorit, Maxwell. Can u please come nd sing 4 me? I'm so confused. Det känns som att det är så mycket saker som hänt, både bra och dåliga men mest dåliga känns det som? Men jag får se det positivt och får se framemot den grymt braiga helgen! För det känns som att jag behöver verkligen behöver det, att få känna glädje.
* Imorgon är jag ledig (hej jag älskar mitt liv?). Jag skall träna, städa lägenheten så jag får lite pengar som alltid behövs innan jag skall ner till stan och möta upp Coffe och Simon, ska träffa dem en snabbis innan jag ska ta tåget till ehm, floda haha! Så ska jag få vara lite själv med Karro innan Coffe kommer då vi ska laga mat och baka tillsammans, vi tre. Grymt trevligt.. Äntligen Karro!
* På lördag skall jag passa lilla Isak en stund (YES, ännu mer pengar) innan jag ska träffa Emma och Razz. Först snacka hål i huvet på varandra och sedan blir det lite förfest innan vi ska på en födelsedagsfest och ha det hur trevligt som helst och bara festa gärnet typ? Underbara varelser!
* Söndag - äta Ipren och dricka vatten? Nä jag skall träffa Ellie på seneftermiddagen då vi ska ta 4an till Mölndal, för vi ska hem till Pauie. Vi ska laga lite middag och baka o bara vara vi tre. Snacka, skratta, gråta, dansa, cpa, ja allt!
Vill inte att denna helgen ska försvinna så fort men så är det när man har roligt. Ska väl ta och tänka på refrängen snart om jag ska orka med att träna imornbitti haha.
Jag hör av mig imorgon!

Take care,
Emma.



r.i.p

image4 Du var ju bara 28 år vafan!


sunshine.

Vi är så lika, du & jag!
i love you
image3

stud.

Idag.

Kom nästan försent pga rånet och bombhoten som var inne i stan och hade världens tråkigaste spanskalektion. Sedan gick jag och Ellie på en promenix och lekte isprinsessor haha innan det var dags för klassråd.
Vi åkte självklart till EspressoHouse inne på NK där vi mötte upp Pauie, vi drack våran latte, pluggade Religion och sedan var det självklart dags för TopShop!
Har varit på "arbetsmöte" idag, skall börja passa två killar till, iaf en av dem så länge! Kevin på 2,3 år och lilla Robin på 3,5 månad. Skyndade mig hem, satte på mig danskläderna, slängde i mig ett äpple och mötte sedan upp syrran för att träna. (Äntligen är hon hemma)!
Ikväll har jag bara duschat och pluggat massa, har "prov" imorn i Svenska C och prov på torsdag, i Geografi, blä!
Men om man kankse ska ta och tänka på refrängen?(ja, jag vet att jag är "gammal" Pauie), hoppa i säng så man kommer upp imorn!

Take care!
Emma.


right now



Jag ligger i sängen och lyssnar på dig, på din This Woman's Work.
Den finaste låten som finns.
Låten får en att tänka på allting verkligen.
Tänker på dig M.

Snart är det dags att sova eftersom man skall till skolan imorn, ush!
Tack för stödet Fredrik, du är bra!

Sov gott alla underbara människor.
Försvinn aldrig.

Ciao, Emma.

feeling cozy?

Nu är jag tillbaka igen, känns kul!

Åh jag bara inte orkar skolan just nu, jag har typ jobbigaste schemat ever, massa plugg hela tiden och jag orkar vekrligen inte gå upp på morgonen. Ahh jag orkar INTE plugga.
Jag vill bara ligga i sängen med leggings, en stor hoodie och duntofflor. Tända massa ljus, lyssna på musiken jag har på iPoden och bara njuta, (och dricka a lots of thé). Sounds great ha?

image1

Ikväll blir det nog en del plugg (som vanligt), har prov på torsdag och sen ska jag nog sätta mig i sängen med datorn och kolla på Sex and the City, my favourite.

Jag kanske återkommer ikväll.
Take care så länge!

Emma.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0