2>

24 december 2009

Då var det julafton, igen.

Julaftonsfrukosten är den godaste som finns. En tradition vi haft i alla år. Först en vörtbrödsmacka och sen lussekatt och pepparkakor och varm choklad till (gjord på kakao ofc) - åh vad smurrit.

Kom precis hem från en promenix med pappa. Köpte en liten julklapp till Ph hihi.

Snart blir det Kalle Anka med julfika och glögg hihi.

Blir nog inte mycket bloggning idag som sagt, det är ju trotsallt julafton. Så vill bara önska en god jul till er alla. Hoppas dagen blir mysig.

Julpussar

/ Emma M Zoëga


dagen före dopparedagen

Imorgon är det julafton. Det är helt sjukt.. Vad hände ens med december månad? Vad hände med detta året? Måste faktiskt erkänna att jag blir lite rädd när tiden går så fort.. Nästa år blir jag 20 liksom.

Som sagt, firade lite jul hos Robins mamma igår. Mycket mys och blev väldigt glad för julklapparna jag fick!
Ann (Robins mamma) körde hem mig i förmiddags och då var det bara att slänga i sig en frukt och lite te innan jag var tvungen att ta mig ner till stan och köpa mina två sista julklappar.. Men nu, är jag äntligen klar.


Brorsan kom förut, fikade med oss och vi två marsipanälskare gjorde marsipangodis, pratade, skrattade, flummade och tjuvåt, så var tvungen att be mamma om ett glas vatten (man blir ju så jäkla turstig av det) , och då fattade ju mamma dirr att vi hade ätit.

Snart ska vi klä granen, lägga klapparna på plats och sen ska jag ut och ta mig en promenad. SKÖNT!

Nu ska jag nog fixa lite i mitt rum så allt är klart imorn. Så man slipper städa och sånt!

Hoppas alla får en mysig kväll.

 
Stackars brorsan som precis kom från jobbet haha.. Och fråga mig inte vad jag
gör på bilden till vänster. Skrattar gör jag iaf men..

Todelo
/ Emma M Zoëga


!!!

Fan vad jag hatade att gå i stan idag.. Massa folk överallt, folk stannade mitt i gatan/gången och bara var allmänt i vägen. Tur att jag hade Philippa vid min sida iaf.

Nu är jag hos Robin iaf. Så nu blir det mys här. Kanske åker in till stan sen o tar några öl med Ph.
Hejdåååååååååååå!
/ Emma M Zoëga

Anna anka

Har precis kollat alla de tre avsnitten på Anna Ankas program, haha. Hon är för härlig asså!

Ska nog sätta på en mysig film att somna till. Och komma ihåg att släcka ljusen..

Som sagt så blir det julhandling med Ph imorgon efter frissan och så ska vi möta upp pappa snabbt, för vi ska köpa min julklapp, weii haha! Världens bästa, can't wait.

Sleep tight.

/ Emma M Zoëga

En parthey bild på mig.


i walk the line

Jesus vilken bra dag jag haft idag. Fått goda nyheter.. Och jag är så jävla lycklig och kär!

Igår så åkte jag till Andrea o mös. Vi drack mängder av te, åt jultomtar och choklad och kollade på SATC - lovely.

Imorgon mina vänner, blir det en stressig dag.

1. Frissan kl. 09:30 för färgning och klippning.
2. Möta upp Ph för julhandling. ALLA julklappar ska inhandlas imorn!!!
3. Hem till älskus

Nu måste jag fixa någon mat, för äta har jag inte gjort på hela dagen.

See ya later losers!

/ Emma M Zoëga

Uppdrag: bagge!

Philippa är för rolig haha! Snart är det dags.. Att utföra mitt uppdrag!

Todeloo
/ Emma M Zoëga

fredagsmys

Skall åka iväg till Philippas jobb sen, läskigt att stänga själv så ska hjälpa henne hihi. Så nu har jag skrivit värsta lappen om hur man kommer dit. Aldrig varit där innan så.. men det kommer nog gå bra, ehm..!

Sen åker vi nog hem till Ph men vi har ett stopp innan och vart kan det vara? Jo, pizzerian ofc haha.

Nu ska jag nog fixa lite mat, kan vara dax när man börjar skaka och när man blir riktigt förbannad för ingenting, det är så mig!

Take care.
/ Emma M Zoëga


Ph & E

I Can Transform Ya

Sitter och lyssnar på en grym låt, dricker te och väntar på att IsakBebis ska komma hit en stund nu på förmiddagen. Blir nog en del lekandes med alla hans bilar.. Eller så kommer han tjata på att bada, han älskar det!

Fattade ingenting när Robins klocka ringde imorse klockan 6 , var väldigt glad att jag fick ligga kvar i sängen till halv 8 innan det var dags att åka hem.

Nu ringde Susanne, ska kila ner och hämta Isak.

Later

/ Emma M Zoëga

Bokat och klart!

Världens bästa morfar fyller år den 27 december och gissa vem som ska åka dit och överraska på hans födelsedag? Jo, det skall jag.. Bästa barnbarnet haha! Som sagt så åker jag upp den 27 och kommer hem igen den 29 dec.

Var egentligen bara det jag ville säga. Nu blir det sängen med film, godis.
Gammal bild dock.. Snyggaste BMW har han nu!
Där står han, i morgonrock och tar sin morgoncigg. Dock har
han slutat röka nu. Hur lyckas han?
/ Emma M Zoëga

Mjaoo

Lördagen var himla mysig.

När vi steg av bussen snöade det, vilken stämmning det blev. Vi åt en god middag på Ulla Winbladh innan vi traskade iväg till Cirkus där musikalen Cats spelades. Däremot tycker jag faktiskt att Göta Lejon eller Oscarsteaten är mycket bättre.

Vi hade en riktig lyxlördag!



Och jag fick julklapp från mormor ofc, en ljusstake från Stelton som jag önskat mig länge och nu fick jag den! Och lite annat smått fick jag!

Självklart åkte jag till min saknade pojkvän nästan direkt efter tågresan haha.. Himlans mysigt!

Just det. Jag tog svinsprutan innan tågresan hem.. Nu ligger jag med hög feber, fucking ont i kroppen och en jävla smärta i vänsterarmen där de tog spurtan. Jag kan inte använda den överhuvudtaget. Lovely! Så jag skulle kunna döda för att få stark smärtstillande haha.. Men men..

Nu blir det frukost. Later!

/ Emma M Zoëga


later

Nu skall vi snart ta bussen + tunnelbanan in till staden. Det kanske blir lits shopping om inte annat god fika och sedan god mat med gott vin. Och självklart ett glas Cava - lovely.

Ikväll blir det musikal också. Åh vad mysigt!

Hoppas alla får en bra dag!

/ Emma M Zoëga

my baby

Har ätit god mat, druckit gott vin och kollat på Idol.. Med mamma och mormor ofc! Vem tror ni vinner Idol? Jag hoppas på Erik - liten, smal söt och stark röst.

Snart sov dax också. Skönt. Längtar till måndag, då ska jag få träffa min man igen, weii!

Älskus får en puss från mig;



/ Emma M Zoëga

sthlm baby!

Skall snart ta mig ner till Centralstationen. Springa in på EspressoHouse och köpa min kaffe och med scones jag ska ha med mig på tåget. Det blir nog en snabb visit in till Pressbyrån och köpa tidningar.
Igår blev det mycket alkohol. Lite för mycket. Var galet borta och så var Ph och Kim också haha. När vi köpte kebab inne på 7ans (tror jag stället heter?) så ser jag en man där och jag kände igen honom med en gång och det visade sig vara min gamla lärare som jag hade när jag var typ 6 år? Där stod vi och pratade, båda lika fulla. Fan vad sick!
Nej nu ska jag slänga i mig lite ISOmat och sen dra ner.
Och fan vad jag kommer sakna min Robin!
/ Emma M Zoëga

PhilippaPhilippaPhilippaPhilippa

Sitter i Philippas säng med min tredje öl i handen. Love it. Om en stund ska vi dra vidare och sätta oss någonstans. Åker som sagt till Sthlm imorn och man får ju passa på att träffa sin Bagge innan man åker.

Jag gillar Philippa väldigt mycket. Vill att alla ska veta det, så nu vet ni. Mjao!



/ Emma M Zoëga


kärlek

Snart kommer Robin och hämtar mig. Ikväll blir det bara till att ta det lugnt eftersom båda ska upp typ 5, eller senast halv 6 imorn.. Vi ska nog basta också, weii.

Jag är kär.

/ Emma M Zoëga


Natti

Mysig söndag. Tog mig ett bad medans jag kollade på GossipGirl!

Nu är det snart dags att sova. Upp 6 imorgon - som sagt, det är ju ny arbetsvecka! Det blir nog några How I Met Your Mother innan jag somnar.



/ Emma M Zoëga






andra advent

Åt middag med Ph och hennes snälla pappa igår. Mycket mysigt. Sedan gick vi till Queen och tog några öl.. Mötte lite skumt folk där. Sen gick vi till trädgårn en snabbis bara! Och ja vi köpte med oss käk hem, BK - lovely.

Imorse eller i förmiddags gjorde Per (Ph's pappa) god frukost till oss. Åh han är så snäll. Sedan gick jag hem för att baka med mamma. Vi har stått i köket i full rulle i 3 timmar haha.

Just det, i fredags var ju jag och min Robin på Jul på Liseberg - himlans mysigt hade vi. Sen gick vi förbi Willys och köpte med oss mys hem som vi kunde ha till filmen 2012. Någon som sätt den?
Och nu har min man köpt bil så blir hämtad imorn, weii.

Snart blir det god mat med mamma och pappa. Tog precis en timmes promenad.. Känner mig duktig.

Imorgon blir det fika med brorsan efter jobbet!



Glad bild på mig och Ph igår innan vi gick ut.


/ Emma M Zoëga


Baggen och Loppan

/ Emma M Zoëga

ghetto religion

Snart blir det kaffe i mitt älskade Haga. 

 

/ Emma M Zoëga

next

Ligger i sängen, ljusstaken är tänd in fönstret, har te i min hand och ligger och kollar på Sjunde Himlen - mys. Det som saknas är min man. Imorn ska vi mysa hihi. Jag har planerat fredagen!

/ Emma M Zoëga


booboobiiboo



/ Emma M Zoëga

ork

Fick gå till AxessAkuten igår, igen. Började med Doxyferm i måndags så kände jag mig lite konstig men brydde mig inte så mycket om det. Igår på jobbet tog jag ännu en tablett sen blev jag sämre under dagen så fick åka hem. Fick avbryta behandlingen så nu har jag fått en ny sort Ery-Max. Får se om det blir bättre.. Känner mig dock inte jätte bra av den heller men får väl ge den en chans!


Åkte till Robin igår. Massa mys. Och imorse när hans klocka ringde blev jag jävligt glad när jag kom på att jag kunde somna om. Så älskus pussade mig hejdå. Booboo. Jag är så kär!


Ska göra lite mer te och gosa ner mig under täcket.

/ Emma M Zoëga


RSS 2.0