2>

öl? jatack!

Ska ta en eller två öl med Ph nu :) eller tre, haha!
Jag just nu - hejdååå!
/ Emma M Zoëga

Lung helg

Har haft en skön helg faktiskt. Inget festande för mig men nästa vecka så, yay!

Passade min lilla Isak igår/inatt. Riktigt mysigt och vi busade för fullt. Snart får han ett syskon.

Idag blev det staden med Annapanna - rätt mycket shopping idag. Och vi blev så nöjda haha! Vi avslutade stan med en cheesburgare från Donken. Nästa vecka ska vi sola!

Snart kommer babe hit. Familjemiddag haha. Eller jag, Robin, mamma och pappa. Fast Robin stannar här inatt. Det jobbiga är bara att jag ska upp 6 imorn så jag måste lämna en sovande mysig man för att åka till jobbigt. Det är aldrig kul!

I helgen har jag shoppat:

1. Ett par klackar från Topshop
2. En vanlig svart tisha från H&M
3. En tisha med tryck (ball är den)
4. En stickad tröja med nitar från Zara
5. En grå "kofta" från Gina Tricot
6. En överraskning till R.
7. Smink

Later!

/ Emma M Zoëga


going out

Eftersom Lisa fyllde år i tisdags så ska hon firas lite idag. Dock måste jag hem tidigt eftersom jag ska upp 6 imorgon bitti och jobba. Men en eller två öl blir det lätt. Eller tre, höhö.

Det var egentligen bara det jag ville säga haha. Erica kommer vid 8 så ska vi fixa oss lite. Längtar till sen!! Vill krama min barndomsvänn som äntligen fyllt 18.


Lisafisa - kan vara snyggaste modellen!

/ Emma M Zoëga

fuck fuck fuck

Usch, jag är sjuk. Orkar inte det mer, en vecka har gått.. I för sig har jag varit ute och druckit alkohol hela förra veckan så får väl skylla mig själv i guess!

Ska göra mig lite te, mysa ner mig under täcket innan jag bara måste sätta igång och tvätta.

Snart fyller min LisaFisa år, yay!


Jag och Erica i fredags.

/ Emma M Zoëga


fuck you

Igår blev det utgång. Jenny och hennes kompis hade födelsedagsfest på Keybar. Vi fixade oss hos Erica och förkrökade lite innan vi åkte in till stan igen. Vi skakade rompa mycket haha! Och nästa vecka, får Lisa följa med, yay!
Skall hem till Ph sen. Typ, alkohol? JATACK haha!
Detta var det ända jag orkade skriva, iaf just nu haha! Ska kolla lite resor nu.
HEJDÅ
/ Emma M Zoëga

Morn morn

Sitter framför Philippas dator, och är nu inne på min andra stora kopp kaffe. Tog mig precis en snus. Fyfan vilket väder det är idag. Det snö/regnar ju ute, vad hände!? Haha.

Det blev utgång i onsdags och igår var vi hur döda som helst. Det blev en kebabrulle för mig och en pizza för Ph, 11 igår imorse. Och det var det ända vi åt på hela dagen.. Förutom godis och ostbågar till skräck filmen The Uninvited - scary one.

Ikväll blir det utgång. Det blir födelsedagsfest med massor av folk på Keybar. Och kanske, men bara kanske så blir det alkohol imorn också. Sen får jag nog ta det lite lugnt tills nästa vecka. Då fyller LisaFisa år och då blir det utgång, yay!

Idag ska jag fira min mamma hihi. Hon fyllde år igår, hela 46 år - Grattis mami!

Nej nu ska jag nog sminka mig lite, så jag känner mig lite fräsch. Och fan vad trött jag är..

Här kommer två bilder från i onsdags hahah:





Heeejdååååååååååååååååååååååå!

/ Emma M Zoëga

skrattretande?

Om man vill säga att man vuxit om några av sina gamla vänner, så kanske man borde tänka efter lite. Tänka efter om "Var det jag som blev sur för en liten små sak som att en tjej färgade håret brunt efter mig?". Det tycker inte jag är att man har vuxit om. Vem blir ens sur över en sådan sak? Man kan ju inte låta bli att skratta..  

Att säga att folk hävdar sig på mest löjliga sätt kanske inte ska komma från personen som blev sur för en sådan sak.

Att säga att man tycker synd om sig själv för att man usatte sig för dessa personerna , fine okej för mig men då får man skylla sig själv att man tog den risken.

Att säga att man inte orkar med falskheter hur länge som helst det är bara bullshit för falskhet har det aldrig varit, då kanske man borde tänka tillbaka lite i tiden, om det verkligen är sant. Och om det nur var falskhet, varför valde du att umgås?

Att säga hejdå efter en sådan här sak? Snälla.. Väx upp och bete dig som en vuxen människa som du säger att du är! Men i mina ögon, är du inte mogen.


/ Emma M Zoëga



girls

Alltså ibland kan man verkligen bli så trött på tjejer. Eller vad tycker ni? Tjejer ska alltid störa sig på det minsta lilla och så fort de gör det, går de till nästa tjej och börjar snacka skit haha.

Jag tänker inte skriva något exempel och vara någon annan, utan jag tänker skriva som det är:

Jag hette då på min blogg att jag skulle bli "Brownie" och sedan skriver en annan tjej "Brownie" som rubrik och så blev det så att hon färgade håret brunt innan mig. Och tydligen vart hon lite kinkig och sur för att jag färgade håret brunt efter henne. För det första går vi inte i samma klass längre, för det andra umgås vi inte , så varför då bli sur? Haha.. Jag menar, alla färgar håret..  

Skulle jag då bli sur på henne för hon gjorde blonda slingor efter att jag gjorde det? Skulle jag bli sur för hon "härmade" mig med Brownie som rubrik? Asså snälla haha.. Det är ju så töntigt. Och så typiskt en tjej!

Eller vad tycker ni!?

/ Emma M Zoëga

yay

Äntligen har jag mitt Thomas Sabo armand igen. Nu känner jag mig inte naken längre. Och jag köpte en ny berlock igår, ett Z köpte jag. Wihoho! Vet ni varför?

Sov hos min man igår, mys på det. Vi är så söta. Fick frukost på sängen idag, inte varje dag man får det!

Jag tog en fika med ElliePellie i tisdags, mycket trevligt. Hon är faktiskt den enda jag håller kontakten med från gymnasiet, även om vi var några stycken som umgicks. Var inte så förtjust i min klass. Men sen blir det väl så att alla kan inte hålla ihop, man växer ifrån varandra och går skilda vägar liksom.
Sedan pallrade jag mig hem, packade väskan, åkte till Andrea och sedan nästan dirr efter pannkakorna, åkte vi till stallet och tog en sväng i skogen med Bylur och Noí.

Efter vi fått upp värmen igen med dusch, så gjorde vi oss lite te och mölade i oss Gott&Blandat och choklad, så typiskt oss! Men ni ska veta, hon får mig att skratta.

Det får nog bli mer te nu (och ja, jag dricker jävligt mycket te haha), det blåser och regnar ute nu. Snacka om höst!

/ Emma M Zoëga

Träningsvärk?

Igår åkte jag till stallet, åh så mysigt det var :)

Laucarla är lika underbar att rida som vanligt, dock har hon blivit rätt stel.. Men hon är faktiskt 19 år nu. Tösen börjar bli gammal. Men gud så kul det var att träffa Lind, Jessica och Annika igen.

När bi ridit klart tog vi den vanliga slingan man brukar rida när man rider ut. Vi satt o prata om allt möjligt när vi red ut där. Åh är helt glad haha! Men lilla Hannah fick jag inte träffa :( hon står nu som en sällskapshäst i en hage lite längre bort. Hon är väldigt gammal nu, 26 år.. Hon har inte långt kvar, usch.. Det känns jobbigt. Hon var den första häst jag red och var också min favorit häst som alla andras. Eller häst o häst, liten shettis är hon!

Pappa kom och hämtade mig så passade vi på att övningsköra lite och sen kom min underbar man och hämtade mig, weeii haha! Han är bra han!

Ikväll ska jag till min kära syster och Classe är hemma ikväll också, trevlans höhö. Det blir pizz som förra gången och bullbakning. MYS!

Nej nu ska jag nog göra lite lunch och sedan städa :(

/ Emma M Zoëga


Laaalalalla

Blev inget jobb för mig idag. Vaknade upp med illamående och ont i benen = symtom på sjukdomen. Så efter att jag smsade min chef somnade jag om och vaknar sedan upp av min man som ligger "slår" för att verkligen se om jag ligger där under täcket och säger med hög röst "DU HAR FÖRSOVIT DiG" , haha.. Sedan somnade vi om och vakna upp några timmar senare. Känslan att vakna upp brevid någon man älskar, är underbar. Eller hur?

Robin körde hem mig senare och jag la mig dirr i soffan, tog min medicin och kollade på gårdagens Grey's avsnitt. Efter det ringe Ph och vi kom fram till att vi skulle käka pizz innan hon skulle ut. Ville grymt gärna följa med ikväll men är det en röd triangel på medicinpaketet så känna det sådär att blanda tabletten med alkohol haha! Men på lördag så, då blir det utgång.

Nu ligger jag i sängen, dricker te, mumsar på Marianne karameller och kollar på Idol, mys hihi. Sen dusch och sen nana tror jag!

/ Emma M Zoëga


RSS 2.0