2>

30 april

Idag är det Valborg.. Kan tänka mig att det är många om ska ut o svepa gärnet idag! Valborg är överskatta tycker jag, bara en anledning till att supa skallen av sig typ.

Jag och älskus ska vara hemma idag då jag är sjuk och Robin äter fortfarande medicin. Så vi ska mysa massa, bara vi två. Plus att vi har 1 år och 8 månader idag hihi. Kärlek!

Hoppas alla får en bra kväll för det ska jag ha!

Denna bilden tog vi för 8 månader sedan. Sjukt vad tiden går fort!

/ Emma M Zoëga


Lazee

Sikken kväll jag och Karro hade i lördags. Ska inte skriva allt här då folk kan ta åt sig och skit! Förutom det "hemliga" så var kvällen awesome. Dansade röven av oss och efter ett antal timmat i mina killerheels var min fötter döda.

Tack för en grym kväll snygging!!!



/ Emma M Zoëga


calling out

Ska snart sätta igång med att städa lite. Snart kommer Karro hit, vi ska förkröka lite här och sen ska vi ut och se Lazee! Yeag.. Girl's night out with Lazee. Tydligen kunde man vinna VIP-biljetter men om jag ska vara ritkigt ärlig så tror jag inte vi vinner med tanke på våran dagliga otur haha. Men vi får la hålla tummarna haha!

WTF!? Är klockan redan halv 7? Herregud.. Vafan hände med denna dagen då! Sitter och lyssnar på Niggah-music haha. Har på mig Robins mjukisbrallor och en stor röd Nike-tröja. Gangsta me!

Nej jag måste äta något nu, endast frukost har jag fått i mig idag och det var för hmm.. ca 7 timmar sedan! Undra vad jag ska äta dåe.. Suck! Aja kommer på något säkert..

Hoppas alla får en awesome night ikväll för det ska jag och Karro ha. 


/ Emma M Zoëga

SU

Herregud vilken morgon jag haft!

Älskling väcker mig strax efter 5 imorse av att han hade ont i bröstet och behövde åka till Sahlgrenska. Ringer och väcker mamma som kommer på stört och hämtar oss. Har suttit på Sahlgrenska sen halv sex, och fick nu precis i mig en macka. Var tvungen att åka till jobbet nu så Johanna kunde få lite rast men ska åka tillbaka sen igen vid 13.

Det är inte vackra syner man ser när man sitter på Sahlgrenskas akut. Kom in en ambulanshellikopter och halvt inspringande kommer personalen in med en kille som har nackskena, blod i pannan osv. Ett tag senare drar dem sängen i andra sidan av korridoren och ser att det är ett vitt skynke över honom. Såg inte riktigt tydligt men tror han avled. Fyfan vad hemskt.. Han var bara 20 år ju ->
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.355193-svar-olycka-pa-jordfallsbron

Ska försöka få i mig mitt kaffe nu och göra ett så bra jobb som möjligt. Är trött, orolig, har ont i huvudet och vill bara tillbaka till min pojkis.

Mer uppdatering senare.

/ Emma M Zoëga


at work

Nu sitter jag inne i Backoffice och äter min halv goda lunch haha.

Fick åka hem från jobbet igår då jag var helt groggy av medicinen. Kom hem till en mysig man men strax efter däckade jag. Vaknade av att jag dregglade sen haha. Så fräsch är jag!

På lördag ska jag och Karro se Lazee. Ska bli riktigt roligt! Det var INTE igår som jag träffade henne så det ska bli riktigt bra det här. Vi och drinkarna liksom!

Kollade precis på klockan och såg att jag slutar om ca 2 timmar. Fan vad gött! Är riktigt trött idag.. Kanske blir stan sedan men får se vad jag orkar haha.

Nej nu ska jag äta upp och göra mig en kopp kaffe. 


Här inne jobbar jag!

Take care
/ Emma M Zoëga

Jag var bara tvungen..

"Ponera att någon är ute efter era ögon, då gör ni bara såhär"



"Ponera att någon är ute efter att strypa er, då gör ni såhär"



Man bara ÄLSKAR centralskolan!

/ Emma M Zoëga


monday

Okej, det var dags att uppdatera nu.. blev tillsagd av Karro ;)

Precis målat mina naglar med mitt nya nagellack från H&M - Bella's Choice. Älskar färgen men måste tyvärr ta bort det ikväll då vi inte får ha starkt nagellack på jobbet. Men ville bara testa hihi.. Nu är det bara brännan som saknas. Fasiken vad det blåser kallt ute nu för tiden då? Ge mig värme.

Skall hem till mamma och pappa ikväll en stund, mamma ska hjälppa mig med lite saker.

Känns som denna veckan är helt fullspäckad av grejer men kanske är för att vi har sjukt mycket på jobbet nu. Ska iaf hem till mina småttingar eventuellt på torsdag. Ska hinna med en fika med Karro och Pauie också.

Ska nog få i mig något att äta nu, känner att mitt humör börjar bli kasst.

Take care.



/ Emma M Zoëga

sunshine

Hey sunshines!

Längesen = ont om tid?

Nu har jag precis varit och handlat, duktig som jag är och nu står min man och lagar mat. Smurrismurr! Annars har jag haft en bra dag på jobbet, som alla andra dagar.. Plus att solen skiner. Visst är det underbart? Man blir så glad och pigg hihi.

Imorse försov jag mig ordentligt hahah. Vaknar av mig själv och kollar på klockan och ser att den bara är 20 i sex vilken innebär att jag kan sova 5 min själv men när jag tänker efter och känner att något inte stämmer tittar jag på klockan igen och ser då att hon var 0640!!!!!! 10 min senare skulle jag iväg till båten.. Jisses säger jag bara, och jag kom i tid! Cred cred cred!

Nej nu ska jag slänga mig i soffan och bli serverad god mat!

Puss

Jag och Sara innan utgång. Kan det vart förra helgen? hmm.. whatever!

/ Emma M Zoëga


happy var det ja

Går inte att beskriva känslan jag har inom mig just nu.. Att kunna veta att jag kan vara vaken tills Robin kommer hem från träningen vid halv 12 och sen veta att jag INTE behöver gå upp halv 6 imorgon, är underbart! Det känns på något speciellt sätt haha!

Mötte iaf upp Andrea inne i stan. Vi kollade runt lite.. Provade kläder och lät antagligen som riktiga ätstörningstjejer då vi pratade as högt i provrummet om våra kroppar. "Usch, kolla här?" , "Fan vad fet jag är", "Jag hatar mina lår", "Jag måste ner i vikt.. Vill ha mindre bröst" osv osv osv. Well.. Vi åkte iaf hem hit så darling kunde se lägenheten. Mycket mys!

Tror det kan bli Twilight maraton or something.. Kanske njuta av ett glas vin? En öl? Champagne? Eller ska jag bara krypa ner under täcket med varmt te? Hmm svårt!

Just det, vet ni hur mkt påskägg jag fått? Herregud.. Det började med Nicklas (byggledare) på NCC, vi fick varsitt present kort på Fiskekôrkan på 300 kr var, så gissa vem som ska frossa i räkor? Vi fick ett superfina ägg från Lasse (killen? gubben? som har fastigheten) och så fick vi varsitt ägg från goa Morgan (typ vår gammla vaktmästare). Och så fick jag ett av finaste Johanna :) Glader!

Nu ska jag nog ta mig en lång varm dusch och sen krypa ner i soffan med täcket.


Sitter just nu i köket med min älsklings mössa :)

/ Emma M Zoëga


RSS 2.0