2>

kärlek

1 år och 7 månader idag med min älskus.
Jag älskar dig!

/ din Emma M Zoëga

GSP - ultimate fighting championship

Btw så vann självklart George St Pierre fighten mot Dan Hardy. Han är riktigt duktig asså. Nu har han bältet!!! Det var vid ett flertal gånger som GSP var nära på att dra av hela armen på Hardy. GSP fick ner honom hela tiden haha, Hardy hade inte en chans någon gång..

Jag hade kunnat döda för att träffa denna killen asså. Han är så sjukt jäkla snygg plus att han är grym på att fighta. Kan hända att hans logga kommer hamna på min kropp.




Hello gorgeous!

/ Emma M Zoëga


full rulle..

..trots att jag inte känner mig så bra!

Har varit hos läkaren, apoteket, handlat lite, bokat tvättid samt köpt piezz till mig och älskus. Pecca ville inte ha, "näe det sätter sig direkt på höfterna" hahah. Han är för rolig.

Killarna sitter och spelar fifa så jag passar på att blogga. Har egentligen inte så mycket att skriva just nu men varför inte bara skriva Hej liksom? Så.. Hej på er! Sitter och lyssnar på Drops of Jupiter just nu och dricker cola. Är så fruktansvärt mätt. Ser gravid ut!

Nu kom värsta reggea låten på.. Najs!

Ska nog ta och kolla om det finns lite bra serier att kolla på.. Lägga mig i sängen, under täcket. Mys!

Hejdå allihop!

/ Emma M Zoëga

Sick

Åkte hem från jobet förut.. Orkade med 3 timmar innan jag drog. Är lite halvsjuk och galet trött. Sov ca 4 timmar inatt då jag inte kunde somna. Låg och grät för jag hade panik att jag skulle upp tidigt. Svårt och andas också.. Så Robin fick klia mig på ryggen, hålla om mig osv. Men det blev ju inte bättre av att han somnade innan mig haha.

Robin drog för att möta upp Pecca nu, de ska träna och sen kommer de hit. Tur att jag får sällskap när jag mår dåligt.

Ska försöka plocka undan lite och kolla tvättstugen. Det behövs kan jag säga.. Vi har knappt några rena underkläder. Det kommer väl sluta med att vi får gå nakna eller nått hehe. Mjaoo!

Ska fixa lite te nu tänkte jag. Mer uppdatering senare!

Jag och min fina lilla tös!

/ Emma M Zoëga


Suck..

.. Nu börjar söndagsångesten komma! Fan vad helgerna ska gå fort.. Som jag brukar säga, det är måndag och fredag hela tiden haha. Men nu blir det en kort vecka och lång helg, vilket är väldigt skönt. Ska prata lite med min chef också tänkte jag, om semester. Hoppas hoppas hoppas!

I fredags hade vi gäster som sagt, Roberth och Rebecca kom. Det var både mysigt och trevligt. Mycket skratt, seriösa samtal och planering. Jag och Rebecca klicka dirrekt första gången vi träffades. Så himla kul!

Var lite halv seg igår på förmiddagen efter ölen men gick snabbt över. Robin åkte iväg på träning så passade mamma på att komma över och färga mitt hår. Bra mycket skratt blev det kan jag lova hahah! Sen en snabb sväng ner till stan innan jag drog till Jojje. Sen drog vi till tattostudion, vi var där vid 4 och vi var hemma vid halv 12 haha. Tog bra lång tid att göra klart Robins tattoo. Och nu vet jag nog vad jag ska göra, yay!

Pete o killarna bjöd mig på öl medans jag väntade. Trevligt! Hade värsta pratstunden med Pete. Killarna är så goa där!

Nu ska vi kolla på fighten mellan GSP och Hardy. Ber till gud att GSP vinner. Han är grym ! Sen drar vi iväg till Mölnlycke på middag hos "svärmor".

Mer bloggning senare.

/ Emma M Zoëga


fredag

Åh vad skönt med fredag!

Sitter hemma hos mamma och pappa nu men skall snart ta mig hem till min man. Vi ska städa lite, kändes som att det var dags nu haha! Plus att vi får gäster.. Roberth och Rebecca kommer på middag ikväll. Mysfaktor på det!
Ska ta mig en snabb kopp te här innan jag drar mig, tror jag.. Så mer bloggning imorn!

Fred ut

/ Emma M Zoëga


"jeni"

Idag har det inte hänt speciellt mycket. En vanlig, halv tråkig tisdag helt enkelt.. Fikade med Linn en stund innan jag begav mig mot staden för att köpa lite smink. Tog en sväng förbi Hemköp och handlade lite mat hem.
När älskus kom hem lagade han mat, mums. Och han gjorde en matlåda till mig, haha söt!

Pratat massa med Karro idag.. Längesen! Bestämde att hon ska komma hit en dag, dricka lite vin/bäss/cider/sprit eller vad det nu blir haha och prata massa minnen. Mys var det ja!

Nu är Robin på träning och kommer hem sent. Så jag ska passa på att kolla på DH och sedan sova. Skall som sagt upp 05.50 imorn, som vanligt.

Nu väntar jag otåligt på Karros nya frisyr, hon har klippt kort. SPÄNNANDE!!!

Hittade en gammal bild på oss, haha.
OBS! Bilden är fråb 2008..

/ Emma M Zoëga


leka

Fyfan säger jag bara. Inte alls kul att gå upp imorse.. Lördagskvällen blev jävligt rolig! Först var det middag hos Roberth sen drog vi alla till Trädgårn'. Mycket dans, mycket alkohol!

Idag efter jobbet (slutar in 1,5 h) kommer Susanne och hämtar upp mig. Tänkte att jag skulle hem till min lilla Isak och leka med honom massa och pussa på min lilla tös Elin!

Nu blir det en snabb kopp kaffe sen ut i repan igen så Johanna kan ta sin lunch innan jag åker.

Hoppas får en för jävlig dag :*

/ Emma M Zoëga


Casa Emma

Hällde precis upp ett glas vin.. Mitt absolut favorita vin är Casa Emma. Inte bara för att det har mitt namn i sig utan för att det är ett väldigt bra vin. Mina flaskor kommer direkt från Italien. Dricker en Chianto Classico nu.

Mamma, Susanne och min lilla tös Elin på fyra månader kom hit och fikade. Snart time for me to börja passa Elin också - som är Isaks lilla syster. Isak blir 5 i år.. Tycker det känns lite jobbigt. Han har alltid varit min lilla bebis. Skall hem till dem nästa vecka o mysa med dem hihi.

Ska ta mig en dusch tänkte jag och fixa mig lite för sedan ska jag och älsklingen hem till Roberth på middag. Trevlans! 

Ska försöka bli bättre på att uppdatera!

Take care

/ Emma M Zoëga

Oopsie

Jisses!!! Dålig uppdatering.. Bloggar när jag kommer hem!

Kisses

/ Emma M Zoëga


@ work

Sitter inne i backoffice, har precis ätit lunch. Och nu dricker jag kaffe!

Åkte hem till Robin igår och jag var nog ingen rolig person igår, somnade en timma när jag kom och sen somnade jag igen vid 22 haha. Vi får ta igen det imorgon.

På lördag blir det att slå klackarn i tacket. Bästaste Sara fyller hela 18 år, då blir det middag och sedan utgång. Yay! Så imorn ska jag möta upp Andrea direkt efter jobbet så ska vi hitta bästa presenten. Hmm undra vad jag ska ha på mig på lördag? Har alltid dessa problem.. Ph vet!

Nej nu är det snart dags att gå ut till receptionen igen. Jobbar till 17 idag!

Btw, blev bjuden på en Latte av två herrar som skulle till ett företag inne i vårt hus så hjälpte jag dom med en grej och blev verkligen jätte glada. Så de kilade iväg till cafeet och köpte kaffe åt mig och sa "tack så mycket för en bra service". Hihi, cred till mig!

Mer blogg senare!

Later

/ Emma M Zoëga


little closer

Igår åkte vi till tattoostudion. Jag, älsk o Frost. De skulle tatuera sig, tyvärr inte jag.. Har inte ritkigt kommit på vad jag ska ha än, men den ska iaf sitta på revbena, under armen typ.. Någon som fattar vad jag menar? Haha. Vi var där 13 och kom hem 19, jisses.. Tiden bara rann i väg trots att jag bara var där som "stöd" haha. Jarmond och Pete är grymt schyssta.

Annars har helgen varit lugn o skön. Man behöver sånna helger också! Nu ska jag nog ta ett bad, eller ska jag göra lite te först? Hmm.. Aja får se! 

Här kommer bild på älskus tattoo som inte är färdig än.. Den kommer bli jävligt fet asså!

Åh den är så snygg!!!

/ Emma M Zoëga


little closer

Igår åkte vi till tattoostudion. Jag, älsk o Frost. De skulle tatuera sig, tyvärr inte jag.. Har inte ritkigt kommit på vad jag ska ha än, men den ska iaf sitta på revbena, under armen typ.. Någon som fattar vad jag menar? Haha. Vi var där 13 och kom hem 19, jisses.. Tiden bara rann i väg trots att jag bara var där som "stöd" haha. Jarmond och Pete är grymt schyssta.

Annars har helgen varit lugn o skön. Man behöver sånna helger också! Nu ska jag nog ta ett bad, eller ska jag göra lite te först? Hmm.. Aja får se! 

Här kommer bild på älskus tattoo som inte är färdig än.. Överdelen ska de göra om en vecka! Den kommer bli jävligt fet asså!

Åh den är så snygg!!!

/ Emma M Zoëga


rude boy

Precis ätit en god frukost med mamma och pappa. Pappa gick iväg till bageriet (som vanligt) och köpte nybakt bröd. Aldrig fel! Nu sitter jag i sängen med en kopp kaffe. Skall strax ta en dusch, fixa mig och ta en promenad bort till Johanneberg till älskus. Ikväll ska vi hem till hans kusin för lite firande.

Jag är superduper glad. Allt känns bara awesome! Och den känslan är underbar..

Njut av solen sunshines!

/ Emma M Zoëga

walking on water

Jisses vad jag är trött nu. Dagen började med en 45 minuters promenix från älskling imorse sedan iväg till jobbet. Vi hade en stor grej där idag som hade med att göra en ny byggnad som byggs utanför vårat. Ett sammarbete mellan Lindholmen Science Park, Chalmers, Chalmersfastigheter och Peab. Bla var Annelie Hultén där och höll tal. Mycket trevligt och galet mycket folk.

Mötte upp Ellie efter jobbet och vi tog en fika där jag klantade mig och spillde ut te över min mobil, dator, väska samt Ellas väska.. Hahaha! Men allt klarade sig.. En jäkla tur hade jag!
När vi var påväg till Gina Tricot stötte jag plötsligt på Jimmy på NCC, där stod vi och tjötade ett bra tag.. Har inte träffat honom på flera veckor sedan han fick byta till ett annat bygge.. Och sen när jag lämnat av Ella vid sin spårvagn promenixar jag hemåt och stöter plötsligt på Hänkiii vid grönsakstorget haha!

Nu ska jag kolla på Glamourama och sedan sova. För nu är jag trött!
 
Peace out!



/ Emma M Zoëga


at work

Yes, har fortfarande inte kommit ifrån jobbet.. Sitter inne i backoffice och har precis gjort tidsrapportering. Tur att man har sin chef som påminner än haha!

Haft en bra dag på jobbet, som alltid ifs.. Jag och Tanja hade värsta snacket på vår lunch med Emil Lundgren-killarna om iPhone och Facebook, och om Sptify haha! Trevligt.

Ska möta upp mamma när hon slutat. Det är ju så underbart väder ute så man vill ju inte sitta inne i en lägenhet. Kanske kan bli lite shopping och fika blir det ju ofc. Hihi!

Hoppas alla njuter av solen idag!

Kram
/ Emma M Zoëga

RSS 2.0